Játék Hírek

A héten ingyenes az összes Battlefield 4 DLC

Nem csalás, nem ámítás: néhány napig ingyen beszerezhető a Battlefield 4 öt DLC-je.

Szeptember 19-ig

A Battlefield 1 bemutatása bizonyára nagyon jól sikerült és a számok hatalmas bevételről biztosították az Electronic Arts irodáit. A világ egyik vezető kiadója ugyanis azzal kedveskedik a Battlefield-sorozat hűséges rajongóinak, hogy a negyedik rész minden kiegészítő csomagját ingyenesen elérhetővé tette. Az összes platformot érintő akció szeptember 19-ig érvényes, azaz a következő hétfőtől kezdve minden visszatér a régi kerékvágásba. Addig viszont a China Rising, a Second Assault, a Naval Strike, a Dragon’s Teeth és a Final Stand is begyűjthető, akár egyszerre. Összesen húsz extra térképről van szó, melyek nincsenek benne az alapjáték kínálatában.

battlefield4-1

Így érhető el

A DLC-k beszerzése ráadásul egy pár perces folyamattal letudható. Be kell jelentkeznünk a felhasználói fiókunkba, majd hozzá kell adjuk a kosarunkhoz a kiválasztott tartalmakat. A rendszer lelkiismeretesen feltünteti majd, hogy a vásárlásunk végösszege nullával lesz egyenlő. Ezután elég befejeznünk a ’tranzakciót’ és a birtokunkba is kerülnek a DLC-k. Mindez korábban körülbelül 50 dollárba került volna – és sajnos az is valószínű, hogy a jövő héttől kezdve ismét teljes áron érhetjük el a Battlefield 4 kiegészítőit. A DICE továbbá bejelentette a legújabb Community Mission-öket is. Ezúttal a játékosok nehéz feladattal állnak majd szemben. Együttesen másfél millió járművet kell elpusztítaniuk az Air Superiority-ban, amivel feloldható a Gold Battlepack. Holnap egyébként máris új küldetés indul, melyben egymillió ellenséget kell eltennünk láb alól a DAO-12-t használva.

battlefield4-2

Mindent a szériáért

Persze ez is egy kiváló lehetőség, hogy a Battlefield-sorozat hírnevét tovább növelje a kaliforniai vállalat. Meglepő módon itt még nem ér véget a nagylelkűségük. Jelenleg van egy másik akció is az Origin áruházában, mellyel féláron juthatunk hozzá egyes videojátékokhoz. Az 50%-os kedvezményt többek közt a Watch Dogs 2 előrendelői változatára is felhasználhatjuk. Ehhez csak az ’ORIGIN50’ kódot kell beváltanunk a vásárlásnál és máris felére csökken a végösszeg. Akik érdekeltek az Origin tartalomközvetítőjén keresztül történő vásárlásban, azoknak érdemes sietni, mivel nem lehet tudni, hogy meddig marad érvényben az említett kupon.

 

 

 

A héten ingyenes az összes Battlefield 4 DLC
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 + hat =