Foci Sport

Bernd Storck: Fontos győzelmet arattunk

A szövetségi kapitány a három pont mellett a fiatalok jó teljesítményének is örült.

A tegnapi lettország elleni kétgólos győzelmet követően a csoportunkban – jobb gólkülönbséggel- a harmadik helyen állunk. Eddigi mérlegünk: egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség.

Fontos volt, hogy a Svájc elleni mérkőzés után nyerni tudjunk a lettek ellen, örülök, hogy sikerült megszereznünk a három pontot – fogalmazott a mérkőzés után a szövetségi kapitány. – Nehéz mérkőzés volt. Megpróbáltunk focizni, magunkhoz venni a kezdeményezést, és dominálni a mezőnyben. A széleken próbáltuk megbontani a hazaiak védelmét, és megtalálni a réseket a kapu felé. Tudtuk, hogy sok múlik majd a helyzetkihasználáson. A mérkőzés elején sikerült gólt szerezni első lehetőségünkből, majd a fordulás után is élni az egyik helyzettel. A győzelemhez Gulácsi Péter jó teljesítménye is kellett a kapuban. Fontosnak tartom, hogy élni tudott a lehetőséggel néhány fiatal játékos, akiknek fontos a szereplése, hiszen ők képviselik a jövőt a válogatottban.

Néhány változtatást eszközöltünk a csapatban, amitől úgy gondoltuk, hogy a lettek ellen hatékonyabb lesz a játékunk. Jó teljesítményt nyújtottunk, de azzal, hogy megpróbáltunk támadóbb szellemben futballozni, megadtuk a lehetőséget az ellenfélnek, hogy helyzeteket tudjon kidolgozni. Megérdemeltük a sikert, gratulálok a játékosaimnak, jó munkát végeztek. Fontosnak tartom azt is, hogy élni tudott a lehetőséggel néhány fiatal játékos, akiknek fontos a szereplése, hiszen ők képviselik a jövőt a válogatottban. – mondta Bernd Storck szövetségi kapitány.

 

 

Forrás: MLSZ

 

 

Bernd Storck: Fontos győzelmet arattunk
2 (40%) 4 votes

Szólj hozzá!

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × négy =