Slider Tech Tech Hírek

TOP5: Powerbank – Hogy ne kelljen konnektort keresned

Ki ne járt volna már úgy, hogy a lehető legrosszabbkor merüljön le a mobilja, vagy más hordozható eszköze.

Ilyenkor nem sok választás marad, elkezdődik a legközelebbi áramforrás felkutatása, már ha kéznél van a készülék töltője. Azonban a kellemetlen szituáció könnyedén elkerülhető egy powerbank, vagy más néven vésztöltő segítségével, amelyek közül összegyűjtöttük a szerintünk legjobbakat.

5. Canyon CNE-CSPB26 – A kompakt

Canyon CNE-CSPB26_1

A három különböző színben elérhető Canyon CNE-CSPB26, az egyik legkompaktabb megoldás, ami ma a piacon található. A mindössze 95 x 22 x 22 mm-es eszköz csupán 75 grammot nyom, így igazán nem jelent plusz nehézséget a hordozása. Kapacitása 2600 mAh, ami még a nagyobb kapacitású beépített akkumulátorral rendelkező mobilok számára is jónéhány órányi plusz energiát adhat. Csatlakozását egy normál méretű USB port teszi lehetővé, amelynek köszönhetően bármilyen más eszköz is univerzális módon tölthető.

4. Sony CP-V5A – A megbízható

Sony-CP-V5A

A powerbankok piacán rengeteg ismeretlen márkával találkozhatunk, ami nem mindenki számára bizalomgerjesztő. Szerencsére ismerős és megbízható márkákkal is találhatunk, ilyen például a Sony, amely a CP-V5A típusú eszközével is jelen van. Az 5000 mAh-s kapacitást kínáló modell már komolyabb teljesítménnyel rendelkező eszközök töltésére is alkalmas. Egy átlagos mobiltelefon akár kétszer is feltölthető a segítségével, hordozása pedig szintén nem jelenthet nagy gondot, hiszen 65 x 116 x 13,1 mm-es méret mellé 135 grammos súly társul.

3. SUNEN S3000B – A napelemes

SUNEN-S3000B

A környezettudatos gondolkodás jegyében került megalkotásra a nap energiájának kihasználására is képes SUNEN S3000B. A 3000 mAh kapacitású modell szintén az univerzális megoldások táborát erősíti, amiben a hagyományos méretű USB port is jelentős szerepet vállal. A könnyű hordozhatóság itt is fontos szempont volt, a méretei 145 x 81 x 14 mm, a súlya pedig 160 gramm

2. Braven BRV-BANK – A strapabíró

Braven-BRV-BANK

Aki extrémebb körülmények között is használná vésztöltőjét, annak lehet kiváló megoldás a Braven BRV-BANK. A IPX5-ös minősítés a vízállóságról, a 810G katonai standard pedig az ütésállóságról árulkodik. A 6000 mAh-s kapacitás többszöri töltésre is elegendő, vagy több eszköz is újratölthető a segítségével. A vaskos gumiborátás miatt már némileg nagyobb helyet igényel, a súly pedig 277 gramm. A BRV-BANK nem csak erős, hanem okos is. Bluetooth kapcsolaton keresztül mobiltelefonon könnyedén nyomon követhető az eszköz töltöttségi szintje, valamint egy hangjelzés is aktiválható, aminek segítségével könnyebben megtalálható.

1. RAVPower Universal Power Bank – A teljesítménybajnok

RAVPower-Universal-Power-Bank

Ha nem csak mobiltelefont, fényképezőgépet, tabletet, vagy más kisebb hordozható eszközt töltenénk menet közben, hanem például notebookot is, akkor a RAVPower Universal Power Bank a tökéletes megoldás. A 27000 mAh kapacitású eszközzel az Apple MacBook háromszor is teljesen feltölthető, egy csúcskategóriás mobil, mint a Samsung Galaxy S7 pedig akár hétszer is. Egyszerre akár több eszközt is csatlakoztathatunk hozzá, amihez egy darab AC, egy USB Type-C, és két darab teljes méretű USB port is segítséget nyújt. Ebben az esetben más komolyabb súllyal is számolni kell, ugyanis mérlegre helyezve 861 grammot nyom.

 

 

TOP5: Powerbank – Hogy ne kelljen konnektort keresned
5 (100%) 2 votes

Szólj hozzá!

hozzászólás