Játék Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Már kaphatók az ACER GTX 10-es videokártyával felszerelt notebookjai

Megérkeztek a boltokba az első GTX 10-es videokártyákkal felszerelt ACER Predator gamer notebookok.

  • megvásárolhatók a GTX 10-es videokártyával felszerelt ACER Predatorok
  • a készülékek minden asztali VGA-ban megtalálható extrával rendelkeznek
  • a G9-es széria modelljei i7-es CPU-val, 8 GB RAM-mal és akár 256 GB-os SSD-vel elérhetők
  • a csendes játékélményről a FrostCore, a hosszú élettartamról a Dust Defender technológia gondoskodik

Mit kínál a Pascal?

Véget ért a várakozás: az NVIDIA idei Pascal-architektúrája az ACER Predator-szériájába is megérkezett. A GTX 10-es sorozat teljesen új távlatokat nyit meg a játékosok előtt. A VGA-k magas sávszélességű memóriájuknak és a DirectX 12 támogatásnak köszönhetően háromszor nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint előző generációs elődjeik. A sebesség persze nem minden, hiszen az új chipekkel az ultra magas felbontás mellett több forradalmi technológia is elérhetővé válik. Ilyen a folyamatos, filmszerű játékmenetet garantáló NVIDIA GameWorks vagy például a 360 fokos, VR-ban is megtekinthető képernyőképek készítését lehetővé tevő NVIDIA Ansel.

pascallaptopok-1

A G9 hihetetlen ereje

Az ACER természetesen nem csak a kategória legjobb videokártyáival szerelte fel notebookjait. A Predator-széria tagjait a stílusos kialakítás mellett a csúcskategóriás konfiguráció jellemzi. A G9-es eszközök esetében sincs másképp: a készülékekbe Intel Core i7-es processzor és 8 GB-nyi 2133 MHz-es DDR4-es memória került. A hely szűke miatt sem kell aggónunk, hiszen a modellek 1 TB-os merevlemezzel és villámgyors (128 GB-os vagy 256 GB-os) SSD-vel operálnak. A 15,6 és 17,3 inch-es Full HD matt LED kijelzők továbbá lenyűgöző látványt biztosítanak. Mi több: a lélegzetelállító erővel bíró rendszer mindössze egy 3,7 kilogrammos vázban kapott helyet.

pascallaptopok-2

Hosszú élettartam intenzív használat mellett

A Predatorok ráadásul két kulcsfontosságú extrával érkeznek. Az egyik a FrostCore technológia, ami lényegében egy hármas ventilátorrendszer. A lehető leghalkabb üzemelést elősegítő trió egy cserélhető Cooler Master modullal is rendelkezik, így bármikor kedvünk szerint leválthatjuk a hűtőt. Nem mintha erre szükség lenne, hiszen a Dust Defender egy egyszerű megoldást kínál a notebook hűtésének karbantartására. A gép minden induláskor inverz irányban kezdi el forgatni a lapátokat, ezáltal kifújja a rácsokra lerakódott szöszöket és a port. A gépekkel ezért nyugodtan lehet hosszú időre tervezni, sőt, most 3 év garanciával szerezhetők be.

Megvásárolható az AQUA üzleteiben, többféle változatban is:

 

 

Már kaphatók az ACER GTX 10-es videokártyával felszerelt notebookjai
5 (100%) 2 votes

Szólj hozzá!

hozzászólás