eSport Játék

Mozgolódás a Team Liquid, az Immortals és a Longzhu Gaming csapatában

A Team Liquid és az Immortals új játékosokat igazolt, míg a Longzhu Gaming új edzővel erősített. Újabb igazolás a Misfitsnél is.

 

Több érkező és egy távozó a Team Liquidnél

Ismét esport játékosok átigazolásáról számolhatunk be. A hírek ezúttal a holland székhelyű Team Liquid csapatáról érkeztek, ahol egy új érkezőről és egy távozóról szólnak a beszámolók.

A csapat elköszönt Kim „FeniX” Jae-huntól, aki 2014 decemberében, viszonylag ismeretlen játékosként érkezett meg a Team Liquid League of Legends gárdájába. FeniX nem egy ijedős játékos, hamar beilleszkedett és felhívta magára a rajongók figyelmét is. Rövid időn belül már a csapat egyik legnépszerűbb alakjává vált, akit nem hozott zavarba a hirtelen jött rivaldafény sem. Bár szép eredményeket ért el, az idei szezonban már kevesebb szerep jutott neki, az ő posztján többen is jobban teljesítettek nála. Így talán kevésbé meglepő, hogy a távozás mellett döntött.

Ha nem is az ő posztjára, de egy érkezőről is be tudnak számolni a Team Liquid háza táján. Ő pedig nem más, mint az Immortals csapatát nemrégiben elhagyó Kim „Reignover” Yeu-jin. Reignoverrel komolyan számolnak, ugyanis a kezdőcsapatba szánják jungler pozícióban. A magas elvárások jogosak, hiszen az elmúlt időszakban az Immortals és korábban a Fnatic csapatát is szép eredményekhez, győzelmekhez segítette hozzá.

De nem Reignover az egyetlen érkező, hiszen már korábban megerősítették a híreszteléseket, miszerint Samson „Lourlo” Jackson, Greyson „Goldenglue” Gilmer és Matthew „Matt” Elento is csatlakozott a Team Liquid LoL-csapatához.

 

Az Immortalsnál egy érkező

Az Immortals is új játékos érkezéséről számolt be. Kim „Olleh” Joo-sung 2013-ban kezdte esport pályafutását a KT Rolster Arrowsnál, majd megfordult a Midas FIO, a paiN Gaming és a Hong Kong Esports csapatában is. Utóbbitól érkezett próbajátékra az Immortalshoz, ahol többek között Kang „GorillA” Beom-hyeont, Kim „Pure” Jin-sunt és Oskar „VandeR” Bogdant is maga mögé utasította. A váltás mögött a HKE-nél történt változások állhatnak, hiszen ezek nyomán az ő szerződését is felbontották.

 

Új edző a Longzhu Gamingnél

Kim „Ssong” Sang-su több csapatnál is megfordult már edzői pozícióban. Legutóbbi állomáshelyén, a ROX Tigersnél is szép sikerekhez segítette hozzá a gárdát, akik az irányítása alatt több bajnokságban is az élen végeztek.

Ssong mostantól nem a tigrisek sikeréért dolgozik tovább, ugyanis székhelyét a Longzhu Gaminghez tette át. Természetesen itt is edzői státuszban számítanak rá.

 

Hogy a Misfits se maradjon ki

A Misfits háza táján is meglehetősen nagy mostanában a mozgolódás. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy több játékost is cseréltek a Rogue gárdájával. Most újabb érkezőről adtak hírt. Lee „KaKAO” Byung-kwon szerződtetését a közösségi médiában jelentették be, de bővebb részletekkel egyelőre nem szolgáltak. KaKAO legutóbb a Wan Yoo Dream csapatát erősítette.

 

 

Mozgolódás a Team Liquid, az Immortals és a Longzhu Gaming csapatában
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás