eSport Játék

Érkező a H2K-nél, távozó az Evil Geniusesnél – átigazolási hírek

Új játékost mutatott be a Vici Gaming és a Gold Coin United is.

 

Mindenki az új szezonra készül

Szinte minden napra jut új átigazolási hír az esport világából. Az elmúlt napokban beszámoltunk már a PSG, a Team Liquid, az Immortals és a Misfits, valamint a Longzhu Gaming és a Luminosity igazolásairól is. Most ismét hasonló témában jelentkezünk, csak épp a főszereplők mások.

 

Távozó az Evil Geniusesnél

Kezdjük a sort az egyik legnépszerűbb csapattal, a Evil Geniusessel. Már csak azért is, mert náluk ezúttal nem érkezőről, hanem egy távozóról számolhatunk be. Ő pedig nem más, Eduardo „PR Balrog” Perez. PR Balrog 2012 nyarán érkezett a csapathoz, miután abban az évben két fontos Street Fighter versenyen is előkelő helyezést ért el. Sikerei az EG színeiben sem maradtak el, hiszen rendre a legjobbak között szerepelt az észak-amerikai bajnokságokban. A játékos a hivatalos Twitter-csatornáján tette közzé a hírt, miszerint december 31-én lejár a szerződése az Evil Geniuses szervezetével, amit nem is kíván meghosszabbítani. A döntés hátterében semmilyen nézeteltérés vagy hasonló nem húzódik meg. Csupán szeretne a jövőben olyan szponzorokat találni, akik segítenek neki szóló karrierje felépítésében.

Az Evil Geniuses nem gördít akadályt a távozása elé, hiszen akad még nagyszerű játékos a csapatukban: szám szerint hét is.

 

Két érkező, egy távozó a H2K , egy a Vici Gaming csapatánál

A H2K két játékossal erősítette meg keretét. Sin „Nuclear” Jeong-hyeon és Choi „Chei” Sun-ho érkezését is a Facebookon jelentették be. Nuclear a SBENU Koreától igazolt át AD Carry pozícióra. Mellette a korábban a Jin Air Green Wings gárdáját erősítő Choi „Chei” Sun-ho a másik érkező, akire support pozícióban számítanak. Ezt a posztot korábban Oskar „VandeR” Bogdan töltötte be, de az ő távozását néhány nappal ezelőtt erősítette meg a H2K menedzsmentje. Ő még nem talált magának új csapatot.

A Vici Gaming is új játékos érkezéséről adott hírt. Bae „Bengi” Seong-woong jungler poszton fog játszani, ahogy tette ezt korábbi csapatában, az SK Telecom T1-ben is. Ott három évet húzott le és ez idő alatt az egyik legjobb junglernek bizonyult. A Vici Gamingnél Choi „DanDy” In-kyut váltja.

 

Csapatépítés a Gold Coin Unitednél

A Gold Coin Unitednek is jutott mára néhány bejelentés. Ők ezúttal nem csak új játékost, hanem egy edzőt is bemutattak: Choi „Locodoco” Yoon-sub a Team Liquidtől tette át székhelyét. A Gold Coin Unitednek szüksége volt egy vezetőre, ugyanis a J2K szervezet új challenger csapatáról van szó. A J2K az NRG-től szerezte meg a Challenger Series induló helyét. Locodoco feladata első körben természetesen az lesz, hogy felépítse csapatát. Ennek első lépéseként ma leleplezték első négy játékosukat: Lucas „Santorin” Larssen, Colin „Solo” Earnest, Richard „Rikara” Samuel Oh és Kim „FeniX” Jae-hun.

 

 

 

Érkező a H2K-nél, távozó az Evil Geniusesnél – átigazolási hírek
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás