Slider Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Megérkezett a Lenovo Yoga 910

Már kapható a Lenovo felsőkategóriás notebookja, a 360 fokban forgatható kijelzővel bemutatkozó Yoga 910.

  • a notebook váza teljes mértékben fémből készült, így csupán 1,38 kg súlyú
  • a 13,9 inch-es érintőkijelző minden irányban forgatható
  • a Yoga 910 hardveres téren a legújabb komponensekkel rendelkezik
  • a tökéletes hangzást a Dolby Audio Premium, a biztonságot pedig az integrált ujjlenyomat olvasó garantálja

A leglenyűgözőbb azonban a 360 fokban forgatható képernyő, amivel tabletként vagy laptopként is használhatjuk a készüléket.

Prémium; már ránézésre is

A Yoga 910 váza teljes mértékben fémből készült, ami egyúttal elegáns megjelenést kölcsönöz a gép számára, miközben biztosítja a hosszú élettartamot is. A notebook tervezésekor a könnyű és kényelmes hordozhatóság volt az egyik legfontosabb szempont. Ezt bizonyítja, hogy mindössze 14,3 mm vastag, amivel a világ legvékonyabb eszközeinek egyike. A kiváló kialakításnak köszönhetően kevesebb, mint 1,4 kg súlyú, így bárhová könnyen magunkkal vihetjük. A leglenyűgözőbb azonban a 360 fokban forgatható képernyő, amivel tabletként vagy laptopként is használhatjuk a készüléket.

Lélegzetelállító látvány

A 13,9 hüvelykes Full HD érintőképernyő viszont nem csak praktikus, de kimondottan látványos is. A panel szinte keret nélkül illeszkedik a házba, sőt, szinte bármilyen szögből tökéletes képet biztosít. Az nagy fényerejű IPS kijelző továbbá tűéles minőségben jeleníti meg az összes dokumentumot, fotót, videót, weblapot és játékot. A képernyő ennek ellenére energiatakarékos is: a notebook akár egy egész napot is kibír egyetlen töltéssel. A mindig aktív USB-porttal más eszközök is tölthetők, így nem kell aggódnunk például telefonunk akkumulátora miatt sem.

 

yoga910-1

 A cikk folytatódik a következő oldalon.

Megérkezett a Lenovo Yoga 910
5 (100%) 3 votes

Szólj hozzá!

hozzászólás