Játék Hírek

Resident Evil 7: Biohazard előzetes

Január 24-én jelenik meg a Resident Evil 7: Biohazard, ami FPS nézettel és PS VR támogatással érkezik!

Alig pár nap és megérkezik a 2016-os E3-on bejelentett Resident Evil 7: Biohazard. A Capcom ígérete szerint tanult a 6. rész hibáiból és visszatérnek a széria gyökereihez. Van honnan építkezniük, hiszen a széria sikere 1996 óta töretlen. Kiegészítőkkel, mellékágakkal és remake-ekkel együtt már a 27. kiadása lesz a Capcom legsikeresebb címének!

A Resident Evil 7: Biohazard demóját a PS4-es felhasználók már nyár óta, a PC-ek pedig december óta nyúzhatják! A Steam-en is elérhető Beginning Hour c. próbaváltozat nem lesz része a végleges játéknak, de ennek ellenére elnyerte a játékosok tetszését!

Új szereplők, megújított játékmenet

Resident Evil 7: Biohazard-ban Ethan felett vehetjük át az irányítást. 4 évvel a Resident Evil 6 történései után a  Baker-család elhagyatott házában, a Lousiana béli Dulvey-ban. Ethan-nek még az előző részek protagonistáinál is kevesebb harcászíti tapasztalata van, a Capcom szerint nem fegyverpornóra kell számítanunk, hanem egy kőkemény túlélőhorrorra! Nem lesznek Quick Time Eventek sem, és immáron belső (FPS) nézetben valódi félelem és reszketés vár ránk! A menekülés és a bujkálás mellett visszatérnek a feladványok is! Resident Evil 7 immáron egy pszichológiai horror lesz, teljesen új szereplőkkel.

PlayStation VR támogatás

A sorozatban először PS VR headsetet is fog támogatni a Resident Evil 7. A normál és a VR játékmenet irányítása között nem lesz eltérés, de mondanunk sem kell mennyire hátborzongatóan ijesztő lesz VR szemüveggel.

A Lantern és a Kitchen nevű demó a 2016-os Gamescom-on voltak játszhatóak. A Lantern-ben egy Mia nevű fiatal lánnyal játszunk bújócskát egy idősebb zombihölggyel!

Az új Resident Evil játékhoz a Season Pass is járul, már tavasszal ingyenes tartalommal bővül és 2017 végéig három nagyobb DLC érkezik majd a horrorjátékhoz.

A Resident Evil 7 gépigénye már ismert:

Minimum rendszerkövetelmény

  • OS: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 vagy Windows 10 (64-bites)
  • Processzor: Intel Core i5-4460 (2,70 GHz), AMD FX-6300 vagy jobb
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videókártya: NVIDIA GeForce GTX 760 vagy AMD Radeon R7 260X
  • DirectX: DirectX 11


Ajánlott rendszerkövetelmény

  • OS: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 vagy Windows 10 (64-bites)
  • Processzor: Intel Core i7 3770 (3,4 GHz), hasonló AMD vagy jobb
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videókártya: NVIDIA GeForce GTX 960, AMD Radeon R9 280X vagy jobb
  • DirectX: DirectX 11
 
 A Resident Evil 7: Biohazard 2017. január 24-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re!
 
Hirdetés
 

 

Resident Evil 7: Biohazard előzetes
5 (100%) 2 votes

Szólj hozzá!

hozzászólás