Játék Hírek Slider Uncategorized

Ingyenesen kipróbálható a Watch Dogs 2 konzolon

Ha még eddig nem döntöttétek el, hogy megveszitek-e a Ubisoft hackeres játékát, most érdemes kipróbálni PS4-en és január 24-től Xbox One-on!

Bár a kritikusok jól fogadták (tesztünket itt olvashatjátok) Watch Dogs 2 nem nyitott túlságosan jól a kasszáknál. A 2014-es első rész óriási bukása szkeptikussá tette a játékosokat a sorozatot illetően, így a Watch Dogs 2-t sokkal kevesebben vásárolták meg az első héten mint elődjét. Ennek ellenére a Ubisoft folyamatosan frissítéseket és DLC-ket készít a játékhoz, nagyon bíznak a Watch Dogs 2-ben, ezzel az ingyenes demóval szeretnék elérni, hogy még több játékos Marcus bőrébe bújjon és hackernek álljon.

Az ingyenes verzióban a teljes játékkal játszhatunk, tehát a single player, a co-op és a multiplayer móddal is. Az egyetlen megkötés, hogy csak 3 órán keresztül. Természetesen az ez idő alatt készült előrehaladásunkat és mentéseinket továbbvihetjük a véglegesen megvásárolt játékba. A PS4-es változat már most elérhető, az Xbox One-on január 24-én jelenik meg a demó.

Hirdetés

Mivel azért egy 3 órás demó nem egy csekély játékidőt biztosít, természetesen a játék egy részét le kell töltenünk a konzolunkra. Ez körülbelül 25 GB adatot jelent. Az Ubisoft PC- egyelőre nem tervezi az ingyenes demó kiadását.

A Watch Dogs 2-vel kapcsolatos ítéletünkben korábbi tesztünkben a következőket írtuk:

A Watch Dogs 2 egy korrekt GTA klón lett, de semmi újdonsággal nem rukkol elő! A hangulatváltás meglepően jót tett a szériának, viszont ez azzal jár,  hogy nagyon nehéz komolyan venni a történetet és a karaktereket, ráadásul a játékmenet sem annyira addiktív, hogy feltétlenül várjam a folytatást.

Ingyenesen kipróbálható a Watch Dogs 2 konzolon
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás