Játék Slider Tech Tech Újdonság

Lenyűgöző konfigurációval elérhető HP Omen 17

A HP Pascal-architektúrás videokártyákkal frissítette az Omen 17-es modelljeit. Mostantól tényleg a kezünkben tarthatjuk egy asztali gép erejét.

Valódi erő, valódi teljesítmény

Az NVIDIA Pascal-architektúrájának bemutatása után a HP frissítette legendás Omen 17-es szériáját. Az új modellekbe a lehető legfejlettebb technológiával készült hardveres alkatrészek kerültek: többek között az asztali számítógépek erejével bíró GTX 1070-es videokártyák. A 8 GB-nyi GDDR5-ös memóriával felszerelt VGA nem csupán a legjobb minőségű játékélményt garantálja, de biztosítja a VR-játékok sima és folyamatos futását is. Ráadásul a Pascal-architektúra lehetővé teszi az olyan exkluzív funkciók használatát, mint az NVIDIA Ansel, amellyel tökéletes képernyőképeket készíthetünk. A háttérben továbbá 16 GB-nyi DDR4-es, 2133 MHz-en pörgő RAM dolgozik. Ha ez nem lenne elég, a számítások végrehajtásáért egy Intel Core i7 6700HQ processzor felel, ami akár 3,5 GHz-es sebességre is képes.

Az ideális társ játékhoz, munkához

A tárolókapacitásért sem kell aggódnunk. Akár a hagyományos, merevlemezes megoldás, akár a villámgyors SSD-s adattárolás hívei vagyunk, a HP Omen 17-tel nem kell kompromisszumokat kötnünk. A készülékbe egy 1 TB-os, 7200 RPM-es gyorsaságra képes S-ATA merevlemez került, amit egy 256 GB-os PCIe SSD egészít ki. Ezen előre telepítve találjuk a Windows 10 Home 64 bites verzióját. Így többé nem kell hosszú perceket várnunk az operációs rendszer indulására, sem a nagyobb memóriaigényű programok betöltődésére. A gyártó kapcsolódás terén is a maximumra törekedett: a notebook a legmodernebb 802.11 ac Wi-Fi, és 4.2-es Bluetooth szabvánnyal lett felszerelve. Az adatok kábeles továbbítására három USB 3.1 csatlakozót használhatunk, de a vázra a megszokott módon egy HDMI-port is került.

Prémium minőség

Persze nem minden a teljesítmény, a minőség is kiemelkedően fontos. A kiváló anyaghasználattal készült – mindössze 3,35 kilogrammos – vázba egy tükröződésmentes, Full HD (1920 x 1080 pixel) felbontású IPS LED kijelző került. A széles színspektrumú, 17,3 hüvelykes panel nagy betekintési szöggel rendelkezik, így minden irányból tökéletes képet kaphatunk. Az ideális hangzásról a HP Audio Boost technológiájával kompatibilis hangrendszer gondoskodik. A notebook használatát ezen kívül az ultravékony dizájn alapján készült billentyűk is megkönnyítik, hiszen azok a HP saját, Dragon Red kivitelezésű háttérvilágításával vannak felszerelve.

A készülék most 549 900 forintos áron kapható az AQUA Electromax üzleteiben, 3 év garanciával.

 

 

Lenyűgöző konfigurációval elérhető HP Omen 17
4.6 (92%) 5 votes

Szólj hozzá!

hozzászólás