eSport Játék

Jövés-menés a CS:GO csapatoknál

Mozgolódás többek közt a a G2 Esports, a Fnatic és a GODSENT háza táján is.

 

Játékos-keringő majd’ mindenfelé

Az elmúlt időszak Counter Strike: Global Offensive lázban telt, hiszen most rendezték az év első nagy tornáját. Az érdeklődést jól mutatja, hogy csak a torna döntőjét 3,6 millióan nézték meg, ennek fele pedig életében először követett figyelemmel ilyen eseményt a világhálón.

A csapatok nem sokat pihentek a verseny óta (főleg azok nem, akik nem is jutottak be a résztvevők közé), hiszen az elmúlt napok máris rengeteg új hírrel szolgáltak – elsősorban az átigazolások okán.

Az átigazolások sorát kezdjük a G2 Esports csapatával, akik a hivatalos oldalukon jelentették be, hogy több egykori Team EnVyAUs tagot is a soraikban tudnak mostantól. Közéjük tartozik Nathan „NBK” Schmitt, Kenny „kennyS” Schrub és Dan „apEX” Madesclaire is. Hogy nekik helyet csináljanak, elköszöntek Adil „ScreaM” Benrlitomtól és Cédric „RpK” Guipouytól is. A három új játékos így a Richard „shox” Papillon és Alexandre „bodyy” Pianaro duóhoz csatlakozik. A csapat vezetését Edouard „SmithZz” Dubourdeaux-ra bízták.

A következő két csapat, ahol új játékosokat köszöntöttek a napokban, a Fnatic és A GODSENT, akik egymást közt cserélgettek tagokat. A Fnatic két játékossal, Jesper „JW” Wecksellel és Robin „flusha” Rönnquisttel erősítette meg, így újra összeállhatott a 2015-16-ban ismert bajnok csapat. A gárdát a duón kívül Olof „olofmeister” Kajbjer, Dennis „dennis” Edman és Freddy „KRiMZ” Johansson alkotja, a kapitányi poszton pedig Jimmy „Jumpy” Bendtsson foglalja el.

A mérleg másik oldalán a GODSENT áll, akik két elengedett játékosukért két másikat kaptak. Ők Joakim „disco doplan” Gidetun és Simon „twist” Eliasson, akik Alexander „rdl” Redl irányítása alatt játszhatnak a jövőben. A társaik pedig Markus „pronax” Wallsten, Andreas „znajder” Lindberg és Jonas „Lekr0” Olofsson lesznek.

És végül essék szó az SK Gaming és az Immortals csapatáról is! E két brazil szervezet között két játékos cserélt helyet. João „felps” Vasconcellos elköszönt az Immortalstól és az SK Gaming csapatához teszi át a székhelyét. Új csapatánál, mint Brazília egyik új reménységét fogadták a játékost. Az érkezésével felállt a Gabriel „FalleN” Toledo, Fernando „fer” Alvarenga, Marcelo „coldzera” David, Epitacio „TACO” Pessoa, Joao „felps” Vasconcellos ötös.

A másik oldalon felpst Lincoln „fnx” Lau pótolhatja a jövőben, aki történetesen épp az SK Gaming brazil gárdájától (mivel van nekik dán csapatuk is) érkezett. Az új játékos Henrique „HEN1” Teles, Lucas „LUCAS1” Teles, Ricardo „boltz” Prass és Lucas „steel” Lopes oldalán játszhat Rafael „zakk” Fernandes irányítása alatt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jövés-menés a CS:GO csapatoknál
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás