Életmód Slider Tech

Így ajándékozz barátnődnek Valentin napon

Unod a kliséket? Válassz a megannyi ajándék közül, amelyek garantáltan nem romlanak meg/hervadnak el néhány hét múlva. Megmutatjuk hogyan varázsolj hasznos mindennapi ajándékból különleges Valentin napi meglepetést!

 

Ha a barátnőd romantikus típus, leprésel majd néhány szirmot a tőled kapott csokorból, hiszen csak ez marad majd neki miután a vágott virág két hét múlva a lenti konténerben landol. A képeken, a töménytelen csoki evés okozta rosszulléten kívül hamarosan nem marad semmi, ami az együtt töltött Valentin napotokra emlékezteti őt a hétköznapokban. Lepd meg maradandó ajándékkal, hiszen figyelmesnek lenni nem csak édességgel és rózsabokrokkal lehet!

red-love-romantic-flowers_2

Okostelefon és tablet

Nincs is annál nagyobb öröm, mint egy új telefont/tabletet kapni és újra “belakni”, mintha csak új házba/szobába költöznél. Ne légy szégyellős és állítsd be a Te vagy közös fotótokat háttérképnek mielőtt átadod- biztosan értékelni fogja a meglepetést a meglepetésben. Ha elégedett a meglévővel eszközével egy új tokkal sem nyúlhatsz mellé. A nők legszívesebben a készülékek külcsínét is úgy váltogatnák, mint a sajátjukat. 

person-woman-desk-laptop_2

Notebook és/vagy kellékek

Ma már nem léteznek sárkányok és királylányok, de “bajba jutott” hölgyek, megoldandó technikai problémák és hozzáértő “lovagok” annál inkább. Légy Te, aki egy notebookhoz fogható nagy ajándékot vagy elengedhetetlen tartozékokat ajándékozol számára, és ha már így döntöttél, add át neki tokkal vonóval (előbbit értheted akár szó szerint is) használatra készen, hogy igazából ajándék legyen számára. Notebook esetében egy rólatok, vagy a kedvenc dolgairól készült képpel ellátott dekorációs védőfólia is kedves ajándék lehet. 
pexels-photo-307791_2

Zenelejátszó

Zene rajongó barátnőd egyre panaszkodik a telefonján fogyatkozó tárhely/rossz hangzás és egyéb zavaró tényezők miatt? Lepd meg egy mp3 lejátszóval és hozzátartozó miniSD kártyával, hangszóróval vagy egy új fülhallgatóval. Előbbi esetben bizonyosan díjazná, ha egyből a kedvenc dalaival együtt kapná meg a készüléket, vagy a legkedvesebb emléket idéző  közös számotok lehetne az első, amit meghallgat rajta. 

pexels-photo-318381_2

Szépségápolás

Nőnek lenni nem olcsó dolog a 21. században és van úgy, hogy a toilette elkészítéséhez szükséges eszközök beszerzésében is kell némi segítség. Ha egyébként sincs más ötleted nézz körül a fürdőszobájában, ahol biztosan találsz hiánycikket, hiszen olyan nincs, hogy egy időben minden van és jól is működik. Hajszárító, hajsimító, hajformázó, epilátor… egy hasonló ajándékkal aligha hibázhatsz,  és ne feledd ezzel a megoldással duplán jól jársz: örömöt szerzel és segítesz, hogy még csinosabb lehessen számodra!

pretty-woman-makeup-mirror-glamour-39250_2

pexels-photo-318378_2

 

Így ajándékozz barátnődnek Valentin napon
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás