Tech Tech Hírek

Az Apple 4 új iPadet fog bemutatni márciusban?!

Az Apple még az idei WWDC előtt előtt meglepheti vásárlóit: egyesek szerint 4 új alma logós táblagép kerülhet a piacra.

 

Ugyan az Apple már elkezdte kiküldeni a meghívókat a júniusban megtartandó WWDC-re (a rendes éves fejlesztői konferenciájára),  nincs kizárva, hogy ez előtt még lesz egy másik esemény is, ahol nagy meglepetések várhatják a nagyérdeműt.

Egy japán weboldal értesülései szerint (Mac Otakara), az Apple célkitűzései között szerepel, hogy kiterjessze a jelenlegi iPad Pro szériát 4 új modellel.  A tervek szerint a munkálatokat a két már meglévő 9.7 és 12.3 inch-es készülék korszerűsítésével kezdik, majd két új modellt dobnak reflektorfénybe.

A kisebbik tablet egy 7.9 inch-es képátmérőt, a “prémium” iPad pedig egy 10.5 inch-es kijelzőt kap. Prémium prémium.. Érdekes. Nézzük a paramétereit: ugyan a 9.7 illetve a 10.5 inch között nincs akkora különbség, viszont ez utóbbi állítólag jóval drágább lesz, ráadásként kap egy kávamentes kijelzőt is, valamint elhagyják a már megszokott home gombot is. Érdekes megoldásokra számíthatunk. A pletykák szerint a készülékház mérete mindkét típus esetében megegyező lesz. A 7.9 inch-es modellről egyelőre nem szól a fáma, hiszen vélhetően az iPad mini-t fogja leváltani.

Nehezen tudom elképzelni, hogy mind a 4 típus a “Pro” nevet fogja használni, főleg nem az állítólagos prémium modellt, szóval a vállalat talán előrukkol valami új fantázianévvel ami körvonalazhatja az egyes modelleket.

Mivel év végéig nem kapunk új iPhone-okat, ezért a cikk alapján arra következtethetünk, hogy az Apple kiterjeszti az iPhone SE-t egy 128 gigás modellel, továbbá az iPhone 7 és Plus is kaphat egy új exkluzív színt, ami akár a piros is lehet.

Mint mindig, most is a pletykák kavargatják az állóvizet az Apple körül, szóval nem árt felkészülnünk arra az eshetőségre is, hogy csak egy jól eltervezett áprilisi tréfa lesz az egészből.

Az Apple 4 új iPadet fog bemutatni márciusban?!
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás