Tech Tech Újdonság

Három méretben frissül a Fujitsu Lifebook U7 sorozat

Letisztult külső és naprakész belső jellemzi a Fujitsu Lifebook U7-es széria legfrissebb modelljeit, amelyek kompakt, közepes és nagy méretben is elérhetőek.

 

Lifebook U727

Az friss modellek között tornasorban elsőként a Fujitsu Lifebook U727 köszönthetjük. A pehelysúlyú, mindösszesen 1,15 kg-os gép a 12,5 inches méretkategóriában indul. A 1366×768, vagy 1920×1080 képpontos felbontással dolgozó kijelző, akár érintésérzékeny változatban is elérhető. Minden konfigurációban egy Kaby Lake alapú, hetedeik generációs Intel Core i processzor kap helyet, alapesetben 4 GB rendszermemória társaságában. A tárhely szerepét egy M.2 foglalatú SSD tölti be, amely SATA, vagy PCI Express felületen csatlakozik a rendszerhez.

 

Lifebook U747

Egy mérettel nagyobb, de szintén 19 mm vastag kivitelben lesz elérhető a Fujitsu Lifebook U747 típusú modell. A 14 inches átlóval rendelkező kijelző szinte mindenben megegyezik kisebb társával. A 1,43 kg súlyú változatban viszont már 45 Wh-s helyett 50 Wh-s akkumulátor kap helyet. A csatlakozók között szintén jelen lesz a DisplayPort és a D-Sub is, az adatátvitel pedig USB Type-C porttal is megoldható. Az extrák közé sorolható az ujjlenyomat olvasó és a SIM kárrtyák befogadására alkalmas LTE modem, amely opcionálisan választható a drágább összeállításokhoz.

 

Lifebook U757

Talán nem meglepő de a csúcsot minden tekintetben a 15,6 inches Fujitsu Lifebook U757 jelenti. Ez a modell már UHD kijelzővel is elérhető, az háttértár pedig akár 2,5 inches változatban is beépíthető. A processzor kínálatot ezúttal is az Intel Core i széria hetedik generációja adja. Talán a sorozat egyetlen hátránya, hogy csak ezen a változaton található HDMI jelkimenet, ami jelentősen csökkentheti a kisebb modellek iránti érdeklődést. A billentyűzet ebben az esetben már numerikus paddal is kiegészül. Az összes változat alumínium és magnézium anyaghasználattal készül és többségük esetében a Windows 10 operációs rendszer is megtalálható előtelepített formában.

A friss Fujitsu Lifebook U7 sorozat tagja rövidesen az európai térségben is elérhetővé válik. A konkrét árakról még nem számolt be cég, de várhatóan a frissítés nem okoz jelentős drágulást.

 

 

Három méretben frissül a Fujitsu Lifebook U7 sorozat
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás