Játék Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Hamarosan jön az MSI Dragon kiadású Cooler Master gépház

A Cooler Master bejelentette, hogy augusztus végétől elérhetővé teszi a speciális MasterCase Maker 5 MSI Dragon Edition névre keresztelt gépházát.

  • bemutatkozott a nyár végétől elérhető MasterCase Maker 5 MSI Dragon Edition
  • az MSI témájú váz a VR-headseteket használókat célozza, mivel kompakt előlapi paneljéhez egyszerűen csatlakoztathatjuk a szemüveg kábeleit
  • a modell a MasterCase Maker 5 típusú házak minden tulajdonságával rendelkezik; beleértve a FreeForm moduláris rendszert, a kiegészítők széles választékát és a fény-, illetve ventilátor-szabályzó gombokat is
Fókuszban a virtuális valóság

A Cooler Master a mai napon bemutatta új gépházát, a MasterCase Maker 5 MSI Dragon Editiont. Mint ahogy a nevéből is kiderül, a termék a nagy sikert arató MasterCase Maker 5 különleges változata, ami a VR-t előnyben részesítő felhasználókat és az MSI rajongóit célozza. Az MSI közreműködésével elkészített gépház hordozza a gyártó logóját, valamint az ikonná érett vörös sárkány emblémáját is.

A modell továbbfejlesztett I/O panellel készült, melynek célja, hogy a virtuális valóságot csupán egyetlen karnyújtásnyira hozza. Mindezt a VR Ready kialakítás garantálja, ami három USB 3.0 és egy HDMI portból áll. Így nem kell a számítógépház hátsó lapján keresnünk a nehezen hozzáférhető csatlakozókat – a VR-headsetek csatlakoztatása egyszerű és kényelmes.

mc5makermsi-1

Az irányítás a kezedben van

Ha ez nem lenne elég, a MasterCase Maker 5 szériához híven az előlapi panelen egyetlen gombnyomással vezérelhetünk mindent. Legyen szó a ház belső LED-világításáról vagy a beépített hűtőventilátorok forgási sebességéről, a speciális I/O panellel mindent egyszerűen beállíthatunk – szoftverek vagy éppen a ház szétszerelése nélkül.

Természetesen azonban nem csupán a kimondottan praktikus előlapi panel, hanem a speciális festés is egyedivé teszi a MasterCase Maker 5 MSI Dragon Editiont. A sötétes, matt szürke vörössel történő kombinációja egyértelműen kifejezi az MSI termékek erejét és a Cooler Master csapatának lélegzetelállító tervezői képességét.

mc5makermsi-2

Korlátlan szabadság

Utóbbi a számítógépépítésnél is kulcsfontosságú szerepet kap, hiszen a FreeForm névre keresztelt moduláris rendszerrel gyakorlatilag bármilyen kombinációban összeszerelhetjük a leendő PC-nk komponenseit. Ez a könnyen illeszkedő lemezeknek és a feszes tartópántoknak köszönhető, melyekkel akár több adathordozót (SSD-t, merevlemezt) vagy egy bonyolultabb, nagyobb videokártyához szükséges folyadékhűtési rendszert is kialakíthatunk.

Amennyiben további kiegészítőkkel bővítenénk a vázat, csak a Cooler Master MasterAccessories listájáról kell kiválasztanunk az adott elemet – az kompatibilis lesz minden MasterCase Maker 5-ös házzal; így a különleges MSI Dragon Editionnel is. A számítógépház egyébként augusztus végétől lesz elérhető, ára pedig 75 900 forint körül alakul majd.

Hamarosan jön az MSI Dragon kiadású Cooler Master gépház
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás