Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Augusztusban bejelenthetik a Galaxy Note 8-at

Az előd visszavonása óta úgy tűnik, hogy a Samsung meggondolta magát a Note-széria leállításával kapcsolatban és akár már nyár végén bejelentésre kerülhet a legújabb modell.

  • a Reuters információi szerint már fejlesztés alatt áll a Samsung Galaxy Note 8
  • a tippek szerint a telefon az S8-cal bemutatkozott Infinite Display panellel érkezik valamikor augusztus környékén
  • hivatalos információk nincsenek, viszont az elemezők szerint a nyár végi dátum reálisnak tűnik
Visszatérhet a Galaxy Note márka?

Miután jelentették, hogy egyes Galaxy Note 7-es telefonok tüzeket okozhatnak, sőt, akár fel is robbanhatnak, a Samsung visszavonta az eszközöket, ám azokat újabb hibás darabokkal pótolta. Ezek után nem volt visszaút: a gyártónak végérvényesen vissza kellett hívnia az összes eszközt, majd leállítatta az új egységek előállítását és forgalmazását.

Emiatt sokan úgy vélték, hogy örökre búcsút mondhatunk a Note-sorozattól, mivel az elveszítette megbízhatóságát a vásárlók szemében. A Samsung valóban nem adott jelet arról a szándékáról, hogy valaha új telefonnal szeretné bővíteni a szériát – ellenben egy friss pletyka szerint már csak két hónapra vagyunk a bejelentéstől.

galaxynote8-cikk
Már augusztusban

A Reuters forrásai szerint már egyes specifikációkat is tudni lehet a rejtélyes készülékről. A találgatások szerint a Note 8 a Galaxy S8+ kijelzőjénél egy kevéssel nagyobb panelt kaphat, ami azonban a legújabb Samsung-trendnek megfelelően lekerekített sarkokat és hajlított éleket jelent. A tippek alapján továbbá a hátlapon egy dupla kamerás rendszer kap majd helyet, ám a lencsék paraméterei egyelőre ismeretlenek.

A legkorábbi megjelenési dátum augusztus környékére datálható, vagyis nyár végén (legkésőbb pedig szeptemberben) hivatalosan is bejelentésre kerülhet a modell. Ez azért is reális, mert korábban is ilyenkor debütáltak a Note-telefonok; így a Note 5 és a balsorsú Note 7 is. Akárhogyan is, már bizonyosan csak hónapok választanak el minket attól, hogy megismerjük a Samsung Galaxy Note 8-at.

Augusztusban bejelenthetik a Galaxy Note 8-at
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás