Játék Slider Tech Tech Hírek Tech Újdonság

NVIDIA témájú billenytűzetet mutatott be a Cooler Master

A Cooler Master bemutatta a MasterKeys Pro L NVIDIA Editiont, ami a legendás klaviatúra egyedi billentyűkkel felszerelt változata.

  • megérkezett a MasterKeys Pro L NVIDIA Edition, ami a Cooler Master és az NVIDIA közös mechanikus klaviatúrája
  • a modell dedikált NVIDIA-gombokat és egyedi, zöld háttérvilágítást kapott
  • a csúcskategóriás billentyűzet magas minőségű anyaghasználatával és a Cherry MX Red kapcsolókkal nem csak hosszú élettartamot, de pontos és azonnali visszajelzést biztosít
Abszolút felső kategória, kompromisszumok nélkül

A Cooler Master az NVIDIA-val közreműködve megalkotott egy egyedi billentyűzetet a videokártya-gyártó rajongóinak. A most bemutatott MasterKeys Pro L NVIDIA Edition a vállalat népszerű MasterKeys Pro L modelljén alapul, aminek megőrizték jól bevált kialakítását, miközben számos új funkciót rejtettek el benne – mind a váz alatt, mind pedig a gombok között. 

A klaviatúra a lehető leggyorsabb visszajelzési idő érdekében magas minőségű Cherry MX Red switch-ekkel lett felszerelve, amik maximális kezelhetőséget biztosítanak a felhasználó számára. A hosszú élettartamról emellett a fehér, acélból készült hátsó fedlap gondoskodik, ami biztos tartást garantál a váz számára. Ráadásul felerősíti az egyedi zöld megvilágítást, ami különlegessé teszi a készüléket.

mkprolnvidia-1

Az NVIDIA különlegessége

A MasterKeys Pro L NVIDIA Edition ugyanis billentyűnként integrált zöld LED-ekkel lett felszerelve. A világítási módok előre programozottak, de termszetesen maximálisan személyre szabhatók az on-the-fly rendszernek köszönhetően. A funkciógombbal használatával nem csak a fényerőt, de a sebességet és a módot (hullám, reszponzív vagy lélegző) is beállíthatjuk; szoftver telepítése nélkül.

Ráadásul három egyedi NVIDIA-billentyűt is találhatunk a kiosztásban, amik a beállított profilok közötti váltást teszik egyszerűbbé. Az eszköz így nem csupán a játékosok számára tökéletes választás: a világítás és a makrófunkciók könnyedén kikapcsolhatók munka előtt. Az billentyűzet állapotát, aktuális profilját külön visszajelzőrendszer (Status Indicator System) mutatja valós időben, vagyis egyetlen pillantással megállapíthatjuk, hogy éppen milyen módba van kapcsolva a modell.

mkprolnvidia-2

Munkához, játékhoz

A hihetetlenül pontos leütésérzékelés és a szakemberek által tervezett makrórendszer azonban nem csak a játékokban előny. A reszponzív gépelési élmény és a hosszú, 50 millió leütésre hitelesített élettartam egyaránt jól jöhetnek a munkában is. Sőt, a MasterKeys Pro L NVIDIA Edition letisztult külsejével az irodában is megállja a helyét.

A 90 és 180 fokos kábelkezelésű hátlappal nem kell bajlódnunk azzal sem, hogy milyen irányban szeretnénk elvezetni a törésmentes vezetéket – akár az irodai asztalról, akár az otthoni íróasztalról van szó. A billentyűzet egyébként exkluzív módon csak Európában vált elérhetővé, ajánlott végfelhasználói ára pedig 41 900 forint körül alakul

NVIDIA témájú billenytűzetet mutatott be a Cooler Master
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás