Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Hamarosan kapható a Huawei Honor 9

Néhány héttel a kínai debütálás után a mi kontinensünkön is elérhetővé válik a Huawei új, Honor 9-es készüléke.

  • jövő hónap elejétől, 154 990 forintos áron debütál a Huawei Honor 9 a hazai boltokban
  • a készülék erős hardveres felhozatallal érkezik, ráadásul számos dedikált kiegészítő is elérhetővé válik hozzá
  • három színben lesz kapható, 4 GB RAM-mal, 64 GB tárhellyel, dupla kamerás rendszerrel és Android 7 Nougat operációs rendszerrel 
Megújult széria, bevett megoldások

A Honor 9 a Huawei legújabb telefonja, ami ugyan sokban hasonlít a gyártó csúcsmodelljéhez, a P10-hez, azonban számos újdonságával és egyedi kiegészítőjével teljesen új lehetőségeket teremt az érdeklődők számára. Az 5,15 hüvelykes, Full HD (1920 x 1080 képpontos) felbontású kijelzővel felszerelt telefon egy kevéssel kisebb elődjénél, azonban a P10-zel közös vázon osztozva (és ennek mintájára) az ujjlenyomat olvasó átkerült az előlapra.

honor9-1

A hátlap alá egy 3200 mAh-s akkumulátor került, ami a QuickCharge gyorstöltési technológiával egy USB-C porton keresztül villámgyorsan feltölthető. Ebből és a képernyő felbontásából jól látható, hogy nem lesznek problémák az üzemidővel, ami hozzvetőleg a P10 teljesítményével egyezik meg. Attól eltérően azonban a Honor 9 rendelkezik egy infraporttal is, aminek köszönhetően a telefont távirányítóként is tudjuk használni.

Erő a mindennapokban

A mobilban egy Kirin 960-as processzor dolgozik, ami két négymagos modulból tevődik össze. Ezt 4 GB RAM egészíti ki, ami mellé 64 GB-nyi tárhely jár az adataink számára. A tárhelyet akár 20 megapixeles képekkel is feltölthetjük: a hátlapon ugyanis egy 20 és egy 12 megapixeles, dupla kamerás rendszert találhatunk. Szoftveres téren az Android 7 Nougatot említhetjük, ami valószínűleg a közeljövőben megkapja majd a legfrissebb rendszerverziót is.

honor9-2

Hazánkban 154 990 forintos áron válik megvásárolhatóvá július elejétől a legtöbb áruházban és ezt követően minden bizonnyal bekerül a szolgáltatók kínálatába is. Három színvariáció közül válogathatunk majd: válaszhatunk szürke (Glacier Grey), kék (Sapphire Blue) és fekete (Midnight Black) borítású változatot. E mellett egyébként elrajtolnak a Honor Sport Bluetooth-os fülhallgatók és a Honor Band 3-as karpántok, amik tökéletes kiegészítői lehetnek az aktívabb életvitelű Honor 9 tulajdonosok számára.

Hamarosan kapható a Huawei Honor 9
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás