Játék Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Két ellenálló billentyűzettel jelentkezett a Cooler Master

A Cooler Master a mai napon egy kompakt és egy teljes kiosztású klaviatúrával bővítette kínálatát mechanikus billentyűzetek terén.

  • bemutatkozott a MasterKeys S PBT és a MasterKeys L PBT
  • a perifériák PBT technológiával készültek, azaz gombjaik jóval ellenállóbbak a mechanikai behatásokkal és a különböző vegyületekkel szemben
  • a hosszú élettartamot garantáló kompakt klaviatúra 32 900 forintért, míg a nagyobb billentyűzet 35 900 forintért lesz kapható a következő napokban
A PBT erejével az évekig tartó használatért

A Cooler Master ma bejelentette a MasterKeys L PBT-t és a MasterKeys S PBT-t, amelyek (nevükből kikövetkeztethetően) PBT-gombokkal felszerelt mechanikus billentyűzetek. A szériára jellemző minimalista dizájnnal tervezett eszközök nem csak megjelenés, de professzionalitás terén is megállják a helyüket: a hosszú élettartamról, a minimális válaszidőről és a kényelmes, reszponzív gépelési élményről a Cherry MX kapcsolók gondoskodnak.

masterkeyspbt-1

Ehhez jönnek a speciális, 1,5 mm-es PBT-gombok, amelyek kiváló strapabíró képességűek – többet tehát nem kell tartanunk a beragadó, elhasználódó vagy megkopott festésű billentyűktől. A kiváló PBT anyaghasználatú komponensek sokkal tartósabbak a hagyományos ABC-technológiával készült társaiknál – ezt jól bizonyítja például, hogy a speciális anyag 150 C-ig ellenálló.

Munkára és játékra egyaránt

Persze a tervezők nem csak a munkára optimalizálták a két modellt; gondoltak a játékosokra is. A két eszközön találhatunk hét testre szabható gombot is, amelyeket vörös színük különböztet meg a többi standard billentyűtől. Ezek kiosztását bármikor megváltoztathatjuk, ehhez pedig még szoftvert sem kell használnunk, hála az exkluzív On-The-Fly rendszernek. Ezzel QWERTY, Dvorak, Wokrman, Modifiers OD Windows, Linux vagy Mac profilok között is váltogathatunk.

masterkeyspbt-2

A két változat a napokban kerül a boltok polcaira. A Tenkeyless kialakítású MasterKeys S PBT 32 900 forintos, míg a teljes billentyűzetkiosztasú MasterKeys L PBT 35 900 forintos áron lesz kapható. A dobozok azonban nem csupán magukat a termékeket foglalják magukban. Azok mellé ugyanis a cserélhető gombok szettje mellett, kábel és billentyű-kipattintó eszköz is jár.

Két ellenálló billentyűzettel jelentkezett a Cooler Master
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás