Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Hajlítható fémpántos fejhallgató TECA STUDIO-tól

Hihetetlenül drága, ám annál különlegesebb fejhallgatót dobott piacra a TECA STUDIO: az eszköz pántja hajlítható.

  • a Luzli bemutatta a TECA STUDIO közreműködésével a Roller MK01 nevű fejhallgatóját
  • az eszköz 3000 dollárba kerül, aminek oka a formabontó, összetekerhető kivitelezésben és a csúcsminőségű anyaghasználatban keresendő
  • arról nem tudni, hogy a termékből készül-e valaha átlagos fogyasztók számára is elérhető változat
Formabontó külsővel

A fejhallgatók általában jóval kényelmesebbek és teltebb, teljesebb hangzást biztosítanak a hagyományos fülhallgatóknál. Ezért cserébe viszont nagyobbak és ebből kifolyólag szállításuk is nehézkesebb – könnyebben megsérülhetnek, ráadásul sok helyet foglalnak. A TECA STUDIO ebből a problémából kiindulva alkotta meg új, egyszerűen hordozható fejhallgatóját, ami a Luzli Roller MK01 nevet kapta.

kézzel készített eszköz rozsdamentes acélból és alumíniumból készült, így kivételesen ellenálló. Igazi különlegessége azonban nem ez, hanem a hihetetlen mobilitást lehetővé tévő kialakítása. A készülék fejpántja ugyanis a fémpántos karórák szíjához hasonlóan hajlítható. Ennek köszönhetően a pánt (és ezáltal az egész fejhallgató) a szó szoros értelmében összetekerhető egy puha vászontokba – ezért kevesebb helyet foglal és biztonságosabb a szállítása is.

luzlirollermk01-cikk

Egy svájci karóra áráért

Luzli Roller MK01 a gyártója szerint 22 különálló acélszállal fogja össze a fejpántot, ami lehetővé teszi, hogy a 13 elem tökéletesen illeszkedjen egymáshoz. Ráadásul a fejhallgató egy fa dobozzal érkezik, ami egyéb kiegészítőket is tartalmaz; például egy 3,5 mm-es jack csatlakozós kábelt, illetve pótpárnákat. Természetesen a korábban említett vászontok és emellett egy tisztítókendő is van a csomagban, tehát semmiből nem szenvedünk hiányt.

Mindennek azonban ára van: a modell egészen pontosan 3000 dolláros (tehát hozzávetőleg 812 ezer forintos) árcédulát kapottMinden darab kézzel készül Svájcban, vagyis biztosak lehetünk benne, hogy a tetemes összegért egyedi és időtálló különlegességet kapunk. Arról egyelőre nincs információ, hogy a vállalat tervez-e a későbbiekben kedvezőbb áron bemutatni egy hasonló kivitelezésű fejhallgatót piacra dobni.

 
 
Hajlítható fémpántos fejhallgató TECA STUDIO-tól
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás