eSport Játék Hírek Slider

Két éves a Rocket League

Az esport körökben is népszerű autós játék készítői új ingyenes frissítéssel ünneplik a játék premierjének második évfordulóját.

 

Két éve nyáron indult világhódító útjára

A Psyonix stúdiót ma már mindenki a Rocket League című játékáról ismeri, pedig nem ezzel debütáltak a videojátékos piacon. A csapat első két projektjét ugyan még törölték, ám 2008-ban végül csak révbe értek, mindjárt két játékkal is. Ezek közül az egyik a hangzatos című Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle Cars volt, amely valójában a Rocket League szellemi elődje. A Rocket League ennek az alapötletét vitte tovább és szinte napra pontosan két évvel ezelőtt révbe is ért. A játék az azóta eltelt két évben az egyik legnépszerűbb esport-játékká nőtte ki magát.

rocket3_2

A Rocket League eddig is számos DLC-t is kiegészítőt kapott, ráadásul immár négy kompetitív multiplayer szezonon is túl van. A fejlesztők pedig elkészültek a legújabb ingyenes frissítéssel, amely kifejezetten a második születésnap alkalmából jelent meg a minap. Ebben egy vadonatúj aréna debütál Champions Field névvel, valamint kapunk két új járgányt is: Animus GP és Centio V17. Az új autók mellé rengeteg új kiegészítő, antennák, kerekek, animált matricák és festések is járnak.
 
Beállíthatjuk autónk motorhangját és a gólszerzés robbanási effektjeit is. A frissítéssel érkeztek meg a negyedik kompetitív szezon résztvevőinek szánt jutalmak is, de ezzel együtt elrajtolt az ötödik szezon is. A készítők több szabályt is módosítottak.
 
rocket2_2jpg
 
A Rocket League PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint Switchre érhető el.
Két éves a Rocket League
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás