Játék Játék Hírek Játék Újdonság Tech Tech Hírek Tech Újdonság

A Destiny 2-vel érkezik a fehér PlayStation 4 Pro

A sokak által várt fehér színű PlayStation 4 Pro a Destiny 2 különkiadásban jelenik meg a játékkal és egy fehér kontrollerrel együtt.

  • egy különleges Destiny 2 kiadással lesz elérhető a fehér PlayStation 4 Pro
  • a csomag már most előrendelhető, azonban csak szeptember 6-án jelenik meg
  • a konzol, a hozzá tartozó, szintén fehér kontroller és a játék mellett természetesen digitális extrákat is kapunk
A fehér az új fekete

PlayStation 4 Pro eddig csak fekete színben volt elérhető, azonban minden jel arra mutat, hogy a Sony ezen most változtatni fog. A különleges, sokak által várt és kért fehér (Glacier White) színű konzol ugyanis elérhetővé válik a Destiny 2 különkiadásában. A csomag a játékkal hivatalos megjelenésével együtt, azaz szeptember 6-tól lesz kapható az egész világon, így elméletileg Magyarországon is.

A csomag magában fogja foglalni a már említett, speciális, fehér színű PlayStation 4 Prót, ami egy 1 TB-os merevlemezzel lesz felszerelve. Emellett kapunk egy, a konzollal megegyező borítású vezeték nélküli DualShock 4 kontrollert és természetesen hozzájutunk a Destiny 2 fizikai változatához. Sőt, a különkiadáshoz jár egy utalvány is, ami hozzáférést garantál a digitális extrákhoz és az Expansion Passhoz.

ps4profeher-cikk

Számos extrával

Destiny 2-n belül digitális extrák olyan játékbeli tartalmakat jelentenek, melyekhez a csomagot előrendelők mindenki más előtt juthatnak hozzá. Ilyen többek között egy többjátékos pálya, egy három személy által játszható Strike, egy teljesen új hajó, valamint egy speciális szett és egy exkluzív fegyver. A részletek a következő hetekben fognak lehullni a kiegészítőkről.

PlayStation 4 Pro limitált kiadása 449,99 amerikai dolláros árazást kapott, ami átszámítva nagyjából 122 ezer forintnak felel meg. Ez azonban nem a hivatalos magyarországi árcédula – azt minden bizonnyal később fogjuk megtudni. Ellenben a csomag már most előrendelhető a Sony oldaláról, így érdemes sietni, mivel nem tudni, hogy pontosan milyen korlátokhoz lesz kötve az elérhetőség (például időhöz vagy példányszámhoz).

A Destiny 2-vel érkezik a fehér PlayStation 4 Pro
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás