Tech Tech Hírek Tech Újdonság

5000 mAh-s akkumulátorral jön a Moto E4 Plus

A Lenovo által gyártott Moto E4 megerősített, naprakész változata, a Moto E4 Plus a közeljövőben jelenik meg, alig 47 ezer forintos áron.

 

 

  • az Egyesült Államokban augusztus 3-án, hazánkban pedig valószínűleg a következő hetekben válik elérhetővé a Moto E4 Plus
  • a Moto E4 nagyobb testvére 5000 mAh-s akkumulátort kapott, ami elvileg kiváló üzemidőt garantál
  • az Android 7.1-el érkező mobil nagyjából 47 ezer forintba fog kerülni
 

Hihetetlenül erős akkumulátorral

A júniusban bejelentett és kiadott Moto E4-ből elkészült az erősebb, feljavított verzió: hamarosan érkezik a Moto E4 Plus. Az elődöt sok szempontból felülmúló készülék továbbra is a középkategória felhasználóit célozza, ám a magasabb árcéduláért cserébe sokkal jobb telefont tudhatunk magunkénak. A nagyobb példány például az E4 5 inch-es kijelzője helyett 5,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixeles felbontású panelt kapott. 

A fő újítás azonban nem ez, hanem az akkumulátor kapacitásának megemelése. A vázba egy 5000 mAh-s egység került, ami jelenleg egyedülálló a piacon. A készülék így elvileg sosem látott készenléti időt garantál, némi súlynövekedés ellenében. A Moto E4 Plus ugyanis 198 g-ot nyom majd és 9,6 mm vastag lesz. A robosztus kialakítás ellenben elnézhető lesz, ha a mobil valóban lenyűgöző üzemidőt nyújt.

motoe4plus-cikk

Hihetetlenül jó áron

Mediatek MT6737-es processzorral és 3 GB-nyi memóriával dolgozó eszköz két változatban lesz kapható, melyek a háttértár méretében térnek el: 16 és 32 GB-os verzió közül választhatunk majd. A hátlapra egy 13 megapixeles kamera került, míg elöl egy 5 megapixeles lencse helyezkedik el. Szoftver terén az Android 7.1 Nougatot említhetjük, ami természetesen frissíthető lesz a legújabb Android O-ra.

A Moto E4 Plus kedvező árcédulát kapott a gyártójától: 179,99 dollárért kerül a boltok polcaira, ami átszámítva nagyjából 47 ezer forintnak felel meg. A készülék az Egyesült Államokban augusztus 3-tól lesz elérhető, ám a magyarországi megjelenés részletei egyelőre ismeretlenek. Valószínű, hogy hazánkban a következő pár hétben válik megvásárolhatóvá a modell, egy kevéssel magasabb áron.

 

5000 mAh-s akkumulátorral jön a Moto E4 Plus
4 (80%) 2 votes

Szólj hozzá!

hozzászólás