Játék Slider Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Brutális erőt garantál a HP Omen X laptopja

Bemutatkozott a HP új, Omen X névre keresztelt gamer laptopja, amely nem csak konfigurációjával, de megjelenésével is egyértelművé teszi a benne szunnyadó erőt.

 

  • a HP bejelentette az új Omen X szériás laptopokat, melyek akár GTX 1080-as GPU-val, 4K kijelzővel, 32 GB RAM-mal és hetedik generációs Intel Core i7-es CPU-val is elérhetők lesznek
  • természetesen számos variáció készül: a legolcsóbb modell például 516 ezer forintért cserébe egy GTX 1070-es chipet, 16 GB memóriát és egy 120 Hz-es Full HD panelt biztosít
  • a készülékek előreláthatólag novembertől lesznek megvásárolhatók

 

Az Omen X megérkezett a laptopok világába

HP idén frissítette fel a gamereket célzó Omen-szériáját; először olcsóbb notebookok, majd felsőkategóriás asztali összeállítások érkeztek. A piac felső szegmensét képviselő Omen X márkanév most azonban megérkezett a laptopok világába is az egyszerűen Omen X névre keresztelt készülék leleplezésével. A Gamescomon debütáló eszköz már megjelenésével is sejtette, amit a konfigurációja egyértelműen kijelent.

A notebook egy 17 inch-es, 4K (3840 x 2160 pixeles) felbontású kijelzővel lett felszerelve, de választhatunk egy 120 Hz-es frekvencián üzemelő Full HD (1920 x 1020 képpontos) változatot is. Persze mindkét verzió támogatja az NVIDIA G-SYNC technológiáját, ami simább és gördülékenyebb megjelenítést garantál. A grafikai erőről egy GTX 1080-as GPU gondoskodik, ami gyárilag felcsavart órajelen üzemel.

omenxlaptop-cikk

Brutális erő vagy tökéletes ár – a döntés rajtunk áll

A 3699 dolláros (vagyis hozzávetőleg 956 ezer forintos) modellbe egy hetedik generációs Intel Core i7-es processzor került, amihez akár 32 GB-nyi RAM-ot is rendelhetünk. Természetesen számos más kombináció is elérhető, például a legolcsóbb, 1999 dolláros (azaz körülbelül 516 ezer forintos) példány is, ami a 120 Hz-es Full HD panel mellett egy GTX 1070-es videokártyával és 16 GB memóriával kapható.

A felsőkategóriás, mechanikus billentyűzettel és RGB színű LED-háttérvilágítással készített laptopok tehát nagymértékben az igényeinkhez igazíthatók. Csatlakozás terén sem szenvedünk hiányt, mivel a három USB-port mellett két USB-C Thunderbolt, egy mini DisplayPort, egy HDR-HDMI csatlakozót és egy SD kártyaolvasót is találhatunk a gép oldalán. Az Omen X laptopok novembertől válnak megrendelhetővé.

 

Brutális erőt garantál a HP Omen X laptopja
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás