Játék Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Kihajtható kijelzős gamer laptop az Acertől

Az Acer bemutatta az átlagos gamereknek szánt, középkategóriás, kihajtható kijelzővel felszerelt Nitro 5 Spint, ami meglepően kedvező árcédulát kaphat.

 

  • az Acer lerántotta a leplet az új gamer laptopjáról, ami egy 15,6 hüvelykes kihajtható, Full HD érintőképernyővel lett felszerelve
  • a vázba egy nyolcadik generációs Intel Core i7-es chip, valamint egy GTX 1050-es GPU került
  • a készülék ára előreláthatólag 258 ezer forint körül mozog majd az októberi megjelenéskor

 

Eltűnik a munka és a szórakozás közötti határ

Az Acer már ismert a kiváló minőségű, felsőkategóriás gamer notebookjairól – a cég azonban úgy döntött, hogy egy versenyképes középkategóriás modellel is szeretné öregbíteni hírnevét. Bemutatásra került a Nitro 5 Spin, melynek különlegessége, hogy – a Spin névhez hűen – kihajtható kijelzővel lett felszerelve. A modell emellett kedvező ár-érték arányával szeretné megnyerni magának az érdeklődőket.

A Nitro 5 Spin egy 15,6 inch-es, Full HD (1920 x 1080 pixeles) felbontású kijelzőt kapott, amely egészen a készülék hátáig visszahajtható. A panel természetesen érintőképernyő, így a vékonyra szabott eszközt tabletként is használhatjuk. Ezen kívül azonban a notebook egy ízig-vérig gamereknek szánt, középkategóriás laptop. Erről leginkább a konfigurációja győz meg bennünket.

nitro5spin-cikk

Tökéletes ár-érték aránnyal

A vázban ugyanis egy NVIDIA GeForce GTX 1050-es videokártya kapott helyet, ami a nyolcadik generációs Intel Core i7 processzorral karöltve kitűnő teljesítményt biztosít a népszerűbb játékokhoz (például a Dota 2-höz vagy az Overwatch-hoz). A memória opcióit mi választhatjuk ki, így nem kell egyből a legdrágább változat mellett döntenünk. Árban egyébként egy 999 dolláros (vagyis körülbelül 258 ezer forintos) összegre kell számítanunk.

Ezért viszont akár egy 512 GB-os PCIe SSD-t, valamint Windows 10 Hello-támogatást is kapunk. Utóbbinak köszönhetően elég az infravörös szenzorba tekintenünk és a készülék már fel is oldotta a zárolást. Az érdeklődőknek októberig kell várniuk: ekkor lesz esedékes az európai debütálás. A játékra és munkára is kitűnő választásnak ígérkező kettő-az-egyben Acer Nitro 5 Spin fekete-vörös színkombinációban lesz megvásárolható.

Kihajtható kijelzős gamer laptop az Acertől
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás