Játék Slider Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Bemutatkozott a HyperX Cloud Alpha

A HyperX két év tervezés és fejlesztés után lerántotta a leplet a Cloud Alpháról, ami praktikus kialakításával újítja meg a Cloud fejhallgatók sorozatát.

 

  • megérkezett a kétkamrás kialakítással tökéletes hangzást ígérő Cloud Alpha
  • a HyperX vezetékesen és vezeték nélkül is használható fejhallgatója egyszerű dizájnnal készült és maximálisan testreszabható
  • ára 25 ezer forint körül alakul, de a magyarországi debütálásra még várnunk kell

 

Fókuszban az e-sport

Több mint két év fejlesztés után a HyperX bemutatta a Cloud fejhallgató-széria legújabb tagját, a Cloud Alpha névre keresztelt új készüléket. A modell különlegessége, hogy speciális kétkamrás kialakítással készült el, aminek lényege, hogy különválasztja a basszust és a magasabb frekvenciákat. A vállalat ígérete szerint e technológiával a Cloud Alpha sokkal tisztább hangzást garantál, mint a hagyományos darabok.

Ez persze nem csak az élmény, de a kényelem szempontjából is kiemelkedően fontos, mivel a kétkamrás megoldás jelentősen csökkenti a torzítást. Ennek hála a Cloud Alpha hosszútávon is telt, ideális hangzást nyújt és nem okoz kellemetlen érzést a zavaró hangtartományok hiánya miatt. A HyperX így kiemelten az e-sportolók és az aktív játékosok figyelmébe ajánlja a terméket. 
hyperxcloudalpha-cikk

Letisztult egyszerűség és praktikum

Cloud Alpha emellett teljesen új párnákat kapott, melyek még kényelmesebbé teszik a fejhallgató viseletét. Szintén ezt a célt szolgálja a csökkentett súlyú alumínium keret, ami a váz tartósságát és személyre szabhatóságát biztosítja. A pánt ugyanis tetszés szerint állítható, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb variációt. Ha ez nem lenne elég, a lecsatolható kábelbe egy vezérlőegység is beépítésre került, amivel nem csak a hangerő állítható, de a mikrofonra vonatkozó aktív zajszűrés is ki- vagy bekapcsolható.

vezeték nélkül is használható fejhallgató PC-vel és a legtöbb konzollal (többek közt például a Nintendo Switch-csel, illetve a VR-headsetek nagyrészével) kompatibilis. A Cloud Alpha magyarországi elérhetőségének részletei egyelőre ismeretlenek, de hamarosan itthon is kaphatók lesznek az első darabok. A készülék ára 99 dollár, ami átszámolva körülbelül 25 ezer forintnak felel meg – itthon viszont ennél egy kevéssel magasabb árcédulára kell számítanunk.

 

 

Bemutatkozott a HyperX Cloud Alpha
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás