Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Különleges fejhallgatót mutatott be az Audio-Technica

Megérkezett az ATH-ADX5000 névre keresztelt új Audio-Technica fejhallgató, ami hihetetlen, 516 ezer forintos árcédulát kapott.

 

  • lehullt a lepel az Audio-Technica ATH-ADX5000-ről, melynek különlegessége a tökéletes hangzást garantáló, 58 mm-es, volfrámmal bevont hangszóró
  • a modelleket a gyártó üzemeiben egyesével, kézzel készítik el és egy egyedi táska is jár hozzájuk
  • az eszköz 516 ezer forintért cserébe lesz elérhető novembertől

 

Egyedi táskával

Amikor fejhallható tokokról beszélünk, általában egy egyszerű, textilből készült zsákra vagy esetleg egy dobozra gondolunk. Ezeknek kétségtelenül az a rendeltetésük, hogy megvédjék az eszközt a finomabb sérülésektől és a porolódástól. Az Audio-Technica új fejhallgatója, az ATH-ADX5000 nevű modell ellenben egy prémium anyaghasználattal megalkotott táskával együtt lesz kapható. 

Természetesen nem ez a termék egyetlen előnye, hiszen az 1 999 dolláros (vagyis hozzávetőleg 516 ezer forintos) árcédula egy valóban felsőkategóriás eszközt garantál. A nyitott fedéllel tervezett, tökéletes hangzást nyújtó fejhallgató ugyanis olyan készülékekkel hivatott felvenni a versenyt, mint a csúcsminőségű Sennheiser HD 800 S. Erről a volfrám bevonatú, 58 mm-es hangszórók gondoskodnak, melyek a speciális kialakítással együtt adják vissza a teljes hangspektrumot.

audiotechnica-cikk

Egyenként, kézzel összeállítva

Az Audio-Technica új modelljének vázát a korábbi ATH-AD2000X-re alapozta, ám azt számos ponton alaposan felújította. Példának okáért a párnák szokatlan módon Alcantara-felületűek, ami a japán vállalattól meglepő döntésnek minősül. Ennek köszönhetően azonban az ATH-ADX5000 nem csak hangzásban, de kényelemben is jócskán felülmúlja elődjét – és (a cég ígérete szerint) vetélytársait is. 

Ráadásul minden egyes darab Tokióban, kézzel kerül összeszerelésre és egyedi azonosítót kap, amivel egyedileg, kérésre legyártott alkatrészek rendelhetők. Akik vásárlás előtt szeretnék kipróbálni, azok Berlinben győzőhetnek meg a kivételes minőségről, az IFA keretei között. Az ATH-ADX5000 egyébként novembertől lesz kapható – az elérhetőség régiói viszont még nem véglegesek.

Különleges fejhallgatót mutatott be az Audio-Technica
5 (100%) 2 votes

Szólj hozzá!

hozzászólás