Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Marad a bevált telefondizájnnál a Sony

A kiszivárgott képek alapján a Sony hamarosan érkező telefonja, az Xperia XZ1 nem hagyja el a szériától megszokott külsőt.

 

  • felkerültek az internetre az Xperia XZ1 első fotói, melyek szerint a Sony továbbra is a sorozattól megszokott külsőt alkalmazza
  • a mobil hátuljára egy 19 megapixeles kamera kerül – vagyis nem kapunk kétkamerás rendszert, ami viszont nem feltétlenül probléma
  • az évek óta változatlan külső sikere tehát a mobil rajtolásakor dől majd el

 

Szögletes vonalvezetés – ismét

Ma – vagyis jóval a hivatalos bejelentés előtt – kiszivárogtak a Sony hamarosan megjelenő telefonjának képei. Az említett, rejtélyes készülék az Xperia XZ1 lesz, ami várhatóan augusztus 31-én mutatkozik be a nagyközönség előtt, a berlini IFA keretei között. A Twitteren megjelent képek tanúsága alapján a gyártó megmaradt a bevált dizájnnál a mobilt illetően, vagyis nem számíthatunk hajlított élekre vagy kisebb kávára.

A döntés kétesélyes: manapság ugyanis egyre inkább elterjednek a keret nélküli, egész előlapos kijelzők. Ez a megoldás ugyan látványos, ám nem biztos, hogy mindenkinek tetszik – e vásárlók pedig könnyen választhatják az Xperia-készülékeket. Annak eredményességére tehát, hogy a vállalat idén sem változtatott semmit a sorozat megjelenésén, a telefon megjelenésekor fog fény derülni.
xperiaxz1-cikk

Egyetlen, 19 megapixeles kamera a hátlapon

A képekből viszont az egyértelművé vált, hogy a modellek fekete és pink borítással lesznek elérhetők. Sajnos azonban sem az árról, sem a specifikációkról nincsenek biztos információk. Annyit ellenben lehet sejteni, hogy a mobil egy 5,2 inch-es, Full HD (1920 x 1080 pixeles) felbontású képernyőt kap. A vázban egy Qualcomm Snapdragon 835-ös processzor kaphat helyet – az ehhez tartozó RAM mennyiségéről még nincs hír.

A meglepetés a hátlapon elhelyezkedő, 19 megapixeles kamera lehet, amivel lenyűgöző képeket készíthetünk. A kiszivárgott fotók azt is megmutatják, hogy egyetlen lencsével lesz dolgunk, vagyis az Xperia XZ1 nem lép a kétkamerás rendszerű telefonok egyre hosszabbá váló sorába. Ez persze nem feltétlenül probléma: elég, ha a tavaly bemutatkozott Google Pixel hihetetlen képeire gondolunk. 

Marad a bevált telefondizájnnál a Sony
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás