Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Háromdimenziós kamerát kap a Lenovo új táblagépe

A Lenovo Miix 520 a kitűnő hardveres konfiguráció mellett számos extrával – köztük egy háromdimenziós kamerával – érkezik.

 

  • lehullt a lepel a Lenovo Miix 520-ról, ami háromdimenziós kamerával és LTE-támogatással válhat a Surface-modellek vetélytársává
  • a kitűnő hardveres felszereltségű, kitámasztórendszeres táblagéphez érintőceruza és lecsatolható billentyűzet is jár
  • a készülékek sötét- és világosszürke színben, 256 forintos áron lesznek megrendelhetők októbertől

 

Gyorsabb internet, háromdimenziós kamera

Lenovo már tavaly megpróbált helyet követelni magának a Microsoft Surface által uralt üzleti-táblagépes piacon a Miix-széria eszközeivel. A trónfosztás idén történhet meg, ugyanis a vállalat lerántotta a leplet a versenyképes árcédulával kiadott Miix 520-ról. A modell nem csupán kiváló hardveres felszereltségével, hanem számos látványos extrájával veheti fel a versenyt a Surface-táblagépekkel.

Miix 520-asok kaphatók lesznek például háromdimenziós kamerával ellátott változatban. A szenzor nem csak a fényt, hanem a tér mélységét is képes érzékelni, így lenyűgözően látványos képek rögzíthetők vele. Ráadásul a tabletek LTE-támogatással is rendelkeznek, amivel kihasználhatjuk a még gyorsabb internetkapcsolat előnyeit. Ezen kívül természetesen mindent megtalálunk a készülékben, amire szükségünk lehet.

lenovomiix520-cikk

Kompromisszumok nélkül

Így például találkozhatunk a Surface-ekből ismert, állítható dőlésszögű kitámasztórendszerrel, a nagy érzékenységű mikrofonokkal vagy a lecsatolható billentyűzettel. A 12,2 inch-es, 1920 x 1200 pixeles felbontású kijelzőn persze használhatjuk a Lenovo saját érintőceruzáit is, melyek nem csak a jegyzetelést, de minden más feladatot is megkönnyítenek. A kiegészítőt nem kell megvásárolnunk: a gyártó az eszközzel együtt garantálja azt.

Az elődre sokban emlékeztető külső továbbá remek teljesítményt rejt. Erről a nyolcadik generációs Intel Core i7-es processzorok gondoskodnak, amelyek mellé 8 GB RAM és egy 256 GB-os SSD társul. A Miix 520  sötét- és világosszürke színű verziói októbertől kezdve lesznek megvásárolhatók; a legolcsóbb darab 999,99 dolláros (vagyis nagyjából 256 ezer forintos) árcédulával kerül a boltok polcaira. 

Háromdimenziós kamerát kap a Lenovo új táblagépe
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás