Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Hajlítható kijelzőt kaphat a következő Galaxy Note

A Samsung felfedte, hogy a 2018-ban érkező Galaxy Note telefonok új nemzedéke futurisztikus, hajlékony kijelzővel készülhet el.

 

  • hivatalosan is bejelentésre került egy sajtótájékoztatón, hogy a Samsung jövőre piacra dob egy hajlékony kijelzős eszközt
  • ez elvileg egy Note-modell lesz, ám elképzelhető, hogy egy teljesen új sorozatról lesz szó
  • az is kiderült, hogy a vállalat dolgozik egy otthoni hangszórón is, ami Bixby funkciót hozza el a háztartásba

 

Jövőre érkezhet a megújult Note

A Samsung a mai napon egy szöuli sajtókonferencia keretei között bejelentette, hogy a következő Galaxy Note mobilok hajlítható kijelzőt kaphatnak. Arra nem derült fény, hogy pontosan milyen megoldást fogunk látni, mivel a bejelentés igen specifikusan csak annyit sejtet, hogy az eddigi hajlított élektől eltérő, kézzel is elhajlítható panelről van szó. Korábban már készült egy hivatalos koncepciós videó, azonban az elég valószínűtlen, hogy ahhoz hasonló eszköz áll fejlesztés alatt.

A Samsung Electronics telefonos üzletágának vezetője, Koh Dong-jin megerősítette a híreket, vagyis közel sem alaptalan, homályos pletykával állunk szemben. Beszomolójából az is kiderült, hogy a rejtélyes telefonra már 2018-ban számíthatunk. Ellenben az nem hangzott el, hogy ez egy Galaxy Note lesz-e majd. Ezek alapján lehetséges, hogy a cég egy teljesen új sorozatot indít, ami a Note-ágból válhat ki.

hajlithatogalaxy-cikk

Hangszóróval bővül a Samsung kínálata?

Dong-jin viszont hangsúlyozta, hogy a tervezőknek számos akadályt kell legyőzniük ahhoz, hogy a projekt végül végleges formát ölthessen; a Note 7 problémás indulása után a vállalat nem engedhet meg magának egy újabb hibát. Az sem utolsó továbbá, hogy a telefon ne csak működőképes, de elegáns és valóban praktikus legyen. Ennek megfelelően az is felmerült, hogy az igencsak közeli 2018-as dátum még módosulhat.

Meglepetés lehet ezen kívül, hogy a Samsung jelenleg is dolgozik egy otthoni hangszóró megalkotásán, ami a Galaxy S8-ból megismert Bixby digitális asszisztenst hozhatja el a háztartásokba. A készülékkel számos dolgot vezérelhetünk a lakásban, például a hangfalakat vagy akár a telefonunkat is. Egyik említett eszközről sincs bővebb információ, azonban kétségtelen, hogy a következő év ígéretesnek tűnik.

 

Hajlítható kijelzőt kaphat a következő Galaxy Note
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás