Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Infinity Display-t kap a Galaxy A5

A legfrissebb hírek szerint a Samsung a következő középkategóriás mobiljába is elhozza az S8-cal bemutatott Infinity Display-t.

 

  • új képek érkeztek a Samsung Galaxy A5-ről, melyek alapján a mobil Infinity Display-jel mutatkozik be
  • a telefon négy (fekete, szürke, türkiz és lila) színben válik elérhetővé valamikor jövő januárban
  • a modell valószínűleg egy Exynos 7885-ös processzort és 4 vagy 6 GB memóriát kap
 

Az Infinity Display megérkezik a középkategóriába

Ahogy az év a végéhez közeledik, egyre több információ bukkan fel a Samsung egyik legkedveltebb középkategóriás mobilsorozatáról, a Galaxy A5-ös szériáról. A legújabb hírek alapján a jövőre bemutatkozó verzió megkapja az eddig a Note 8 és az S8 kiváltságaként számon tartott Infinity Display-t. Így a készülék szinte a teljes előlapot beborító, hajlított élű és lekerekített sarkú kijelzővel kerülhet a boltokba.

A forrás ezúttal egy nemrég felbukkant és a GSMArena csapata által felfedezett képsorozat, amin a telefon egy tokban látható, négy különböző színvariációban. Az anyagok így nem csak arról biztosítanak bennünket, hogy a 2018-as A5 megkapja a különleges képernyőkialakítást, hanem arról is, hogy a modell fekete, szürke, türkizkék és lila borítással is megrendelhető lesz. 

galaxya52018-cikk

Új helyen az ujjlenyomat olvasó, de jön a Bixby-gomb

Középkategóriás eszköz lévén csak egy kamerával számolhatunk – ellenben jó hír, hogy a készülék áttervezett hátlapjával elérhetőbb helyre pozicionálja az ujjlenyomat olvasót, mint a Note 8 és az S8. Sajnos azonban a modul mérete emlékeztet az említett telefonokéra, ami miatt könnyebb lehet eltéveszteni a felület megérintését. Emellett feltűnő még a (valószínűleg) Bixby-nek dedikált gomb is, ami a hangerőt szabályozó gombok alatt található, a bal oldalon.

A Galaxy A5 2018-as kiadása minden bizonnyal januárban kerül bejelentésre. Előreláthatólag egy Exynos 7885-ös (az Egyesült Államokban egy Snapdragon 660-as) CPU-val lesz felszerelve, amit 4 vagy 6 GB RAM egészíthet ki. A fedélzeten az Android 7.1-es operációs rendszer várhat bennünket, ami később kaphatja meg az Oreós frissítést.

 
Infinity Display-t kap a Galaxy A5
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás