Slider Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Új lilás árnyalatú borítást kap a Galaxy S9

Ismét olyan képek kerültek fel az internetre, melyek elvileg a Galaxy S9-et és a nagyobb S9 Plust ábrázolják – ezúttal lilás színben.

 

  • a napokban új képek kerültek fel Twitterre, melyek állítólag a Samsung Galaxy S9-et és az S9-t Plust ábrázolják
  • az anyagok tanúsága alapján a Samsung idén megváltoztatja a lila árnyalatot, ami vöröses tónust kap
  • a fotók szerint az ujjlenyomat olvasó valóban a kamera alatt kapott helyet – az S9 pedig egy másodlagos lencsével bővült
 

Megváltozik a lila borítás árnyalata

A Samsung valószínűleg pár hét múlva végre bejelenti a Galaxy S9-es szériát a Mobile World Congress keretei között. Noha hivatalosan a leleplezés dátuma még nincs megerősítve, a legtöbben úgy vélik, hogy február 25-én kerül sor a debütálásra. Eddig tehát nem áll rendelkezésünkre konkrét anyag, viszont Evan Blass új képeket osztott meg Twitteren, melyek állítólag az új telefonokat ábrázolják egy eddig nem látott árnyalatban.

Ez a lilás árnyalat elvileg a Lilac Purple fantázianevet kapja és azért is érdekes, mert merőben elüt a Galaxy S8 esetében használt levendula borítástól. Ezt leszámítva a dizájn gyakorlatilag az eddig vártaknak megfelelően fest: a mobil alsó kávája tovább vékonyodott, eközben pedig az ujjlenyomat olvasó a kamera alá került a hátlapon. Ez az S9 és az S9 Plus esetében is igaz.


Két kamerát kap a Plus-változat

Utóbbi egyébként dupla lencsés kialakítást kapott; a két szenzor egymás alatt foglal helyet. Sajnos azt még nem lehet tudni (sem sejteni), hogy ezek a modulok milyen konfigurációval rendelkeznek. Ebből kifolyólag azt is homály fedi, hogy a másodlagos kamera monokróm tónust vagy széles látószöget biztosít majd a képek készítésekor. A telefonok további specifikációi ugyanígy csak a bemutatókor derülnek ki, így addig csak a találgatásokra alapozhatunk.

A készülékek előreláthatólag fekete (Midnight Black), lila (Lilac Purple), szürke (Titanium Grey) és kék (Coral Blue) borítással válnak elérhetővé. Itthon minden bizonnyal az első három szín lesz megrendelhető, de van rá esély, hogy ezúttal a világoskék modell is a megjelenéskor kerül a boltok polcaira.

Új lilás árnyalatú borítást kap a Galaxy S9
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás