Játék Slider Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Brutális erőt garantál a Corsair One gamer PC

A Corsair saját, előre megépített gamer számítógépe nyolcadik generációs Intel CPU-val és GTX 1080 Ti videokártyával frissül.

 

  • a Corsair bejelentette a Corsair One széria két új tagját, ami egy Pro Plus és egy Elite modell lesz
  • a gépek egy Intel Core i7 8700K-s CPU-val és egy GTX 1080 Ti videokártyával nyújtanak lenyűgöző teljesítményt – úgy játékhoz, mint grafikai munkához
  • a 16 GB RAM-mal felszerelt eszköz 695 ezer forintos, a 32 GB-os változat pedig 745 ezer forintos áron lesz megrendelhető
 

Kompromisszumok nélküli teljesítmény

A Corsair nem csak a perifériák terén vált ismertté; tavaly mutatkozott be az egyszerűen csak Corsair One névre keresztelt, előre megépített gamer PC. A modell tulajdonképpen azért született meg, hogy kombinálja az asztali számítógépek erejét a konzolok egyszerűségével. Ez a készülék esetében azt jelentette, hogy a hardveres összetétel nem változtatható, ami garantálja az ideális teljesítményt.

A technológia azonban kétségtelenül fejlődik, így természetesen szükség volt naprakész verziók bejelentésére. A 2018-as sorozat így két változatban lesz elérhető fejlettebb processzorral és VGA-val. A CPU ezúttal egy nyolcadik generációs Intel Core i7 8700K, míg a grafikus feladatokért egy NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti videokártya felel. Adataink számára egy 480 GB-os SSD és egy 2 TB-os merevlemez áll rendelkezésre.

A régebbi változatok is elérhetők maradnak

Az idei Corsair One-ok egyedül a memória mennyiségében térnek el. A Pro Plus utótaggal ellátott variáns 16 GB, míg az Elite 32 GB RAM-mal érkezik. Ez persze az árcédulákon is érzékelhető: előbbi 2799 dollárért (vagyis nagyjából 695 ezer forintért), utóbbi pedig 2999 dollárért (tehát hozzávetőleg 745 ezer forintért) cserébe válik kaphatóvá.

Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy a régebbi darabok kikerülnek a forgalomból. Akik kicsit régebbi komponensekkel is beérik, azok a tavalyi modelleket 2299 vagy 2499 dolláros (azaz körülbelül 571 ezer és 620 ezer forintos) árazással vásárolhatják meg. Ezek a mai napig brutális erőt garantálnak, köszönhetően az i7 7700K processzornak és a GTX 1080-as GPU-nak.

 
Brutális erőt garantál a Corsair One gamer PC
5 (100%) 1 vote

Szólj hozzá!

hozzászólás