Slider Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Képeken a OnePlus 6

Letsplay

Mindössze két nappal a hivatalos megjelenés előtt kiszivárgott, hogy hogyan is fest majd a dupla kamerás OnePlus 6.

 

  • a német Amazon oldalán valószínűleg korábban élesítették a OnePlus 6 termékoldalát, ami alapján sok információ kiderült a mobilról
  • a 6,3 hüvelykes, kivágásos kijelzővel ellátott készülék május 22-től lehet elérhető nagyjából 163 ezer forintos árazással
  • az üveg hátlap alatt valóban egy Snapdragon 845-ös processzor kapott helyet 8 GB RAM és egy 256 GB-os tárhely mellett
 

Két héten belül az üzletekben?

A OnePlus 6-ról már szinte hónapok óta hallani pletykákat, de a találgatások ezidáig inkább csak tippeknek tűntek, mintsem valós jóslatoknak. Most azonban felkerült az internetre egy kép, amin – elvileg – teljes valójában láthatjuk a gyártó következő mobilját. Az anyag ezúttal nem csak hihetőnek tűnik (a jó minőség miatt), de annak forrása is megbízható: a német Amazonról származik.

Valószínűleg az oldalon véletlenül hamarabb élesítették a mobil termékoldalát, így néhány percig látható volt a készülék képe és rövidebb leírása is. Az adatlap azóta természetesen már nem elérhető – viszont végre valósnak mondható információkat tudtunk meg a OnePlus 6-ról. A legfontosabb hír, hogy a készülék május 22-től lesz elérhető és 519 euróba (azaz nagyjából 163 ezer forintba) fog kerülni.

Letsplay
Letsplay

Reálisnak tűnnek a specifikációk

Az adatok alapján a felső kivágással rendelkező panel 6,3 inch átmérőjű, de sajnos a pontos felbontás ismeretlen. Ettől függetlenül érdemes Full HD-ra számítani, mint az eddigi modellek esetében. A leírás továbbá megerősíti a képen is látható tényt: a készülék alumínium hátlapról üvegre váltott, azaz végre megérkezhet a vezeték nélküli töltés is.

A hátlapon elvileg egy 16 és egy 20 megapixeles kamera, illetve egy ujjlenyomat olvasó kap helyet. A házban elméletileg egy Snapdragon 845-ös CPU dolgozik 8 GB RAM társaságában; a maximális tárterület pedig 256 GB-os lesz. Jó hír a rajongóknak továbbá, hogy a korai híresztelések ellenére megmaradt a 3,5 mm-es jack csatlakozó. A hivatalos adatokra persze még várnunk kell két napot, de kétségtelen, hogy jó végre hiteles fotón látni a OnePlus 6-ot.

Letsplay
 
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás