Egészség Életmód Gasztro

Válaszd a német minőséget a grillezésnél is!

Letsplay

A Blaupunkt bemutatta új elektromos grillsütőjét, ami nem csupán minőségi kialakítása, de praktikus funkciói miatt is hasznos társ lehet a kertben.

 

  • megérkezett a Blaupunkt GRS701 elektromos grill, amivel mindig az ideális hőmérsékleten grillezhetünk – hála a hőszabályozó gombnak és a két állapotjelző LED-nek
  • a modell könnyedén tisztítható a kivehető alkatrészeknek és a tapadásmentes bevonatnak köszönhetően
  • a grillsütő úgy lett megtervezve, hogy a 180 fokban kinyitható fedéllel egyszerre két adag ételt is készíthessünk
 

Egyetlen mozdulatra az ideális hőmérséklettől

Az ételek esetében kivételesen fontos, hogy miképpen készítjük el őket – miért ne döntenénk tehát a német minőség mellett? A piacvezető Blaupunkt bemutatta új elektromos grill modelljét, amely nem csak funkcionalitása, de ergonomikus kivitele miatt is tökéletes választás a grillezéshez. A készülék úgy lett megtervezve, hogy a lehető legegyszerűbben legyen használható és tisztítható.

A grilleknél a legnagyobb problémát a pontos hőmérséklet beállítása jelenti. A Blaupunkt GRS701-el azonban elég a szabályozógombot használnunk és egyetlen mozdulattal az ideális sütési hőre állíthatjuk be az eszközt. Ráadásul nem kell folyamatosan felügyelnünk a melegedést sem, hiszen a grill aktuális állapotáról két visszajelző lámpa tájékoztat bennünket.

Letsplay
Letsplay

Egyszerű tisztítás és praktikus kialakítás

A készülék továbbá rendkívül egyszerűen kitisztítható használat után. A zsírgyűjtő tálcának hála a zsiradék nem kerül a barázdált fűtőelemekre és gyorsan eltávolítható – tisztítás után pedig könnyedén visszahelyezhető. Ehhez nagyban hozzájárulnak továbbá a kivehető grill lapok is, melyek természetesen tapadásmentes bevonattal lettek ellátva.

Ráadásul a készülék 180 fokban nyitható, aminek köszönhetően egyszerre több ételt is grillezhetünk vagy nagyobb mennyiséget is elkészíthetünk egyidőben. Zárt állapotban a pántrendszer ezen kívül automatikusan igazodik az étel méretéhez, a fedélzáró funkció pedig megakadályozza, hogy a készülék akaratlanul nyíljon ki. Ez a funkció nem csak hasznos, de biztonságos is.

Letsplay

A rozsdamentes acélból készült Blaupunkt GRS701 elektromos grillsütő hamarosan elérhető az AQUA Electromax webáruházában és üzleteiben is.

 
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás