Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Minden-az-egyben készülékkel jelentkezik a HP

Letsplay

A HP bemutatta a 2018-as Envy Curved AiO-t, ami nem csak külsőben újult meg az elődhöz képest, hiszen megjött az Alexa-támogatás is.

 

  • a HP bejelentette a 2018-as Envy Curved AiO modellt, ami megújult külsővel és a talpba épített hangszóróval és vezeték nélküli töltővel debütál
  • megérkezett az Alexa-támogatás, valamint frissült a belső összetétel: a vázban már nyolcadik generációs Intel-processzorok dolgoznak
  • a legolcsóbb változat 371 ezer forintos áron kerülhet forgalomba
 

Vezeték nélküli töltő került a virtuális segéd mellé

A HP tavaly mutatta be egyik legsikeresebb minden-az-egyben készülékét, az Envy Curved AiO-t. A gyártó most frissítette a készüléket, ami nem csak külsőleg újult meg, hiszen a specifikációk naprakésszé tétele mellett végre bekerült a vázba Alexa is. A monitor talpába épített hangszóró külön működik a géptől és egy kék fény jelzi, ha aktiváltuk vele az Amazon digitális asszisztensét.

A 2017-es verzióhoz képest viszont nem csak szövet bevonatú hangszóró újdonság, hanem a talp fát idéző festése is, ami prémium hatást kölcsönöz a terméknek. A talp emellett más érdekességeket is rejt: jobb oldalt például egy mélyített vájatot megérintve szabályozhatjuk a hangerőt. A bal oldalon pedig találunk egy integrált vezeték nélküli töltőt is.

Letsplay
Letsplay

A legújabb komponensek, több változatban

Eközben a konfiguráció is frissült. A több változatban is elérhető Envy Curved AiO processzorai immáron nyolcadik generációs Intel Core-modellek lesznek. A videografikus feladatokért mostantól egy NVIDIA GeForce GTX 1050-es VGA felel, ami bőven elég a 34 inch-es, 3440 x 1440 pixeles, hajlított kijelzőhöz. A RAM mennyisége a CPU típusához hasonlóan az aktuális változattól fog függeni, de a maximális mennyisége 16 GB lesz.

Azt, hogy pontosan milyen verziók készülnek majd, még nem lehet tudni. Annyi biztos, hogy lesz egy kisebb (valószínűleg 27 hüvelykes), nem hajlított panelű modell nagyjából 1400 dollárért (azaz hozzávetőleg 371 ezer forintért). A csúcskategóriás variáns 4K kijelzővel viszont 1920 dollárba (tehát nagyjából 509 ezer forintba) fog kerülni.

Letsplay
 
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás