Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Szeptemberben érkezik az iPhone SE 2

Letsplay

Elképzelhető, hogy az Apple szeptemberig várni fog az egész előlapos kijelzővel és Face ID-vel felszerelt iPhone SE 2 piacra dobásával.

 

  • a korábbi találgatások szerint mostanában kellene megjelennie az iPhone SE 2-nek, azonban a készülékről még semmi hír nem érkezett
  • egy kínai, kiegészítőket gyártó cég beszámolója alapján az Apple még nem döntött a készülék végleges külsejéről
  • ez azt jelenti, hogy a megjelenés szeptemberre csúszhat – cserébe viszont garantálva lehet a Face ID
 

Odébb van a megjelenés

Szinte biztos, hogy az Apple már régóta dolgozik az iPhone SE utódján, amit több korábbi beszámoló is megerősít. Meglepő módon azonban semmilyen más hírt nem kaptunk a készülékről, holott még az iPhone X-ről is hallhattunk információkat a megjelenés előtt. Kérdés tehát, hogy mikor fogjuk végre látni az olcsóbb variánst – ami egyébként elvileg már Face ID-vel fog bemutatkozni.

Mac Otakara azon a véleményen van, hogy a gyártó legalább szeptemberig várni fog az iPhone SE 2 leleplezésével. Ez azért is meglepő, mert anno az eredeti modell is az év első felében jelent meg. Otakara – aki már többször is megbízható tippet adott az Apple terveivel kapcsolatban – feltevését egy kínai kiegészítő-gyártó beszámolójára alapozza.

Letsplay
Letsplay

Garantált lenne a Face ID?

A rejtélyes forrás szerint az Apple még mindig nem döntött a telefon végleges külsejét illetően, így gyakorlatilag egy apró, 4 inch-es változattól kezdve, egy hatalmas, 6 hüvelykes modellig bármi megvalósulhat. Jó hír viszont, hogy a készülék TrueDepth kamerarendszert kap, vagyis a vázba bekerül a Face ID támogatása is. Ez logikusan együtt jár a kijelző felső kivágásával és a fizikai Home gomb eltűnésével.

Egyes tippek szerint az SE 2 ugyanúgy üveg hátlapot (és ezzel vezeték nélküli töltést) kap, mint a 2017-es iPhone-ok. Noha erre minden esély megvan, azt is érdemes figyelembe venni, hogy az iPhone SE 2 inkább a középkategóriás rést lesz hivatott kitölteni és azok számára fog alternatívát kínálni, akik nem szeretnének 1000 dollárt (vagyis úgy 265 ezer forintot) költeni egy telefonra.

Letsplay
 
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás