Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Kedden jön a fehér OnePlus 6

Letsplay

A OnePlus új telefonjának első limitált kiadásban kapható, fehér borítású változatát június 5-től teszi elérhetővé a gyártó.

 

  • június 5-től válnak elérhetővé a limitált kiadású, fehér hátlappal ellátott OnePlus 6-os modellek
  • a készülék matt hátlapján és vörösarany keretén kívül teljesen megegyezik az eredeti darabokkal
  • eredeti ára 157 ezer forintnak megfelelő amerikai dollár lesz
 

Kevesebb ujjlenyomat, még több elegancia

Talán nem meglepő a OnePlus-rajongók számára, hogy a márka idén sem hagyja őket limitált kiadású mobilok nélkül. A nemrég megjelent OnePlus 6-ból ugyanis érkeznek a fehér borítással ellátott változatok. A “Soft White” fantázianévvel ellátott készülékeket a gyártó június 5-től teszi elérhetővé világszerte. A megjelenés pontos időpontja hazai idő szerint délután négy óra lesz, azonban valószínűleg itthon csak pár nappal később lesznek kaphatók az első modellek.

A Soft White nevű verzió gyöngyház fehér hátlapját egy vörösarany alumínium keret fogja közre, ami prémium megjelenést kölcsönöz a telefonnak. A OnePlus dizájnerei ugyanilyen vörösarany szegéllyel látták el az ujjlenyomat olvasót is és szintén ilyen árnyalatú a márka logója a hátlapon. A látványos mobil csak egy fajtában lesz beszerezhető: 8 GB RAM-mal és 128 GB-os tárhellyel.

Letsplay
Letsplay

Belül minden maradt a régi

Az árcédula 579 dolláros lesz, ami forintba átszámítva nagyjából 157 ezer forintnak felel meg. Ez viszont nem a végleges hazai ár, hiszen az az import költségei miatt valószínűleg egy kevéssel magasabb lesz. A fehér OnePlus 6 viszont az új színt leszámítva ugyanazt nyújtja, mint az eredeti, fekete példányok. Ennek megfelelően változatlan a 6,3 inch-es, felül kivágott Full HD kijelző és a villámgyors, Qualcomm Snapdragon 845-ös processzor. A fedélzeten az Android 8.1 Oreóra alapuló, legfrissebb Oxygen OS fut, ami számtalan extrával lett felszerelve. 

A Soft White ráadásul egy másik előnnyel is rendelkezik: a matt hátlapon kevésbé látszanak az ujjlenyomatok, mint a tükröződő, fekete borítású panelen. Az érdeklődőknek érdemes sietniük, hiszen a OnePlus eddigi limitált kiadású telefonjai nagyon hamar elfogytak a boltok polcairól.

Letsplay
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás