Egészség Életmód Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Mozgás korlátok nélkül: itt a Sennheiser CX SPORT

Letsplay

Megérkezett a Sennheiser legújabb vezeték nélküli fülhallgatója, a CX SPORT, ami tökéletes hangzással és hangszigeteléssel járul hozzá a szabad sportoláshoz.

 

  • már elérhető a Sennheiser CX SPORT nevű vezeték nélküli fülhallgatója Qualcomm apt-X és apt-X Low Latency támogatással
  • a készülék hat órás üzemidőt garantál, amiből az első egy óra mindössze tíz perc töltéssel érhető el
  • a dobozban a tökéletes hangszigetelést biztosító harangok mellett három fültámasz és egy neoprén tok is található
 
Késés nélkül, Hi-Fi minőségben
Ha mozgásról van szó, korántsem utolsó dolog a kényelem. Éppen ezért nem meglepő, hogy egyre népszerűbbek a vezeték nélküli fülhallgatók az aktív életmódúak körében. A Sennheiser ezt szem előtt tartva alkotta meg legújabb Bluetooth-os fülhallgatóját, ami a CX SPORT nevet kapta. A készülék az előd (CX 686G Sports) színvilágát és formáit önti egy naprakész vázba.

A vezeték nélküli technológia Bluetooth 4.2-es szabvánnyal működik és támogatja a Qualcomm apt-X és apt-X Low Latency kompatbilis eszközöket is, ami késés nélküli, valódi Hi-Fi minőségű hangzást garantál. Ehhez persze nagyban hozzájárul a különleges hangszóró is, ami telt mély hangzást tesz lehetővé, miközben a kívülről jövő zajokat a pontos illeszkedésű harangok szűrik ki. Ezekből egyébként négy méret található a dobozban.

Letsplay
Letsplay

Egy óra üzemidő tíz perc töltéssel
A vezérlőpanel a jobb oldali fej alá lett beépítve, amin nem csak a mikrofont találjuk, hanem a háromgombos vezérlőt és a micro USB bemenetet is. Utóbbi természetesen a töltéshez szükséges, ami forradalmi újítást tartogat. A Sennheiser szerint ugyanis egy tíz perces gyorstöltés egy órával bővíti ki az üzemidőt, míg a teljes töltöttség eléréséhez másfél óra szükséges. A fülhallgató egy töltéssel így hat órán át képes üzemelni folyamatos használat mellett.

A mindössze 15,07 g-os CX SPORT számos extrával együtt érkezik. Ilyen többek között a három, különböző méretű fültámasz, illetve a vezeték csíptetője és a neoprén tok is. A fülhallgató már elérhető üzleteinkben és webáruházunkban.

Letsplay
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás