Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Július 10-én jön a vörös OnePlus 6

Letsplay

A OnePlus hivatalosan is bejelentette, hogy július 10-én, kedden kerül forgalomba legújabb csúcskészülékük vörös borítású változata.

  • a OnePlus megerősítette, hogy hamarosan bemutatkozik a OnePlus 6-os csúcskészülék vörös, fényes borítású kiadása
  • a modell a jelek szerint először az Egyesült Államokban lesz kapható, de Európa is a támogatott régiók listáján van
  • a verzió elvileg ugyanannyiba fog kerülni, mint az eredeti fekete változatok, de specifikációk terén egyelőre csak a 8 GB RAM-os és 128 GB tárhelyes példányról tudni
 

Vörös követi a fehér változatot

Már teljesen megszokott, hogy a nagyobb gyártók nagyjából fél évvel a zászlóshajó indulása után bemutatják a készülék vörös verzióját. Ennek nem meglepő módon az a célja, hogy nagyobb piaci lefedettséget biztosítson a következő mobil érkezéséig. A trendet ezúttal a OnePlus is felvette, hiszen bejelentésre került a piros színű OnePlus 6-os.

A telefon új variánsa július 10-én kerül forgalomba. Eredeti ára 579 amerikai dollár lesz, ami átszámítva nagyjából 164 ezer forintnak felel meg. Ez egyébként a 128 GB-nyi háttértárral és 8 GB RAM-mal felszerelt modell árcédulája, vagyis nagyjából ugyanannyiba fog kerülni, mint egy eredeti OnePlus 6. Az egyelőre még nincs megerősítve, hogy más specifikációjú darabok is érkeznének.

Letsplay
Letsplay

Európába is garantáltan megérkezik

Ezzel együtt sajnos még arról sincs hír, hogy a készülék Magyarországon kapható lesz-e és ha igen, akkor pontosan mikor. A bejelentésből csak annyi derül ki, hogy az európai régió is a támogatott területek listáján lesz, tehát minden esély adott arra, hogy hazánkban is kapható lesz a vörös OnePlus 6

A vörös telefon borítása egyébként nem matt, mint a múlt hónapban bemutatott fehér változat esetében. A hátlap ezúttal fényes, csillogó hatást kapott, ezüst részekkel tarkítva (ilyen például a kamera és az ujjlenyomat olvasó kerete, valamint maga a OnePlus logó is). Az új színt leszámítva természetesen ugyanarra a dizájnra számíthatunk, mint a májusban debütált, eredeti eszköz esetében.

Letsplay
 
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás