Tech Tech Hírek Tech Újdonság

A Galaxy Note 9-ről augusztus 9-én hullhat le a lepel

Letsplay

A Samsung hivatalosan is megerősítette, hogy a következő Note-mobilt és a hozzá tartozó új, Bluetooth-os S Pent augusztus 9-én fogja bemutatni.

  • a Samsung elküldte az új eseményére szóló meghívókat, amelyek alapján augusztus 9-én egy új Galaxy-készülék fog bemutatkozni
  • a képen látható S Penből arra lehet következtetni, hogy a rejtélyes eszköz a Note 9-es lesz
  • még semmilyen konkrétumra nem derült fény azon kívül, hogy az érintőceruza Bluetooth-támogatást kaphat
 

A hardveres fejlődésre fókuszálhat a Note 9

A Samsung nemrég kiküldte meghívóit új eseményére, amelyre augusztus 9-én kerül majd sor. A rendezvényen egy Galaxy-készülék kerül majd bemutatásra, ami a jelek szerint a Note 9-es modell lesz. Ezt ugyan az anyag nem erősíti meg, viszont a csatolt képen egy érintőceruza látható, ami az eddigi Note-mobilok sajátos kiegészítője.

Ráadásul a Note 9 forgalomba kerülését már az amerikai FCC is engedélyezte, ezért nagyon nagy valószínűséggel az SM-N960F kódnéven fejlesztett készülék érkezik meg jövő hónap elején. A telefonról semmilyen konkrétumot nem tudni, de minden bizonnyal fejlettebb kamerával fog rendelkezni és inkább a hardveres újításokra fog koncentrálni (hasonlóan a Galaxy S9-hez).

Letsplay
Letsplay

Bluetooth-támogatást kap az érintőceruza

Éppen ezért be kell érnünk korai koncepciós rajzokkal – már ami magát az eszközt illeti. Ezzel szemben a hozzá járó S Pen már a Samsung hivatalos meghívóján is látható. A termék színéből ítélve a Note 9 kapni fog egy sárga kiadást, ami meglehetősen újnak nevezhető az elődök színkombinációihoz képest.

Az érintőceruzáról emellett az is kiderült, hogy integrált Bluetooth-modult kap, tehát funkcióinak listája jelentősen kibővülhet az eddigi darabokhoz képest. A feltételezések szerint akár a zenelejátszást vagy a kamerát is vezérelhetjük majd vele; ezek azonban csupán spekulációk. Akárhogyan is, a bemutatóig már csak egy hónap van hátra, vagyis a következő hetekben kiszivárgott vázlatokra vagy képekre is számíthatunk.

Letsplay
 
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás