Tech Tech Hírek Tech Újdonság

8 GB RAM-mal jön a Huawei új mobilja

Letsplay

A Huawei megalkotta első 8 GB-nyi memóriával felszerelt mobilját, ami a Honor 10 GT néven kerül forgalomba.

  • Kínában július 24-től lesz kapható a Huawei Honor 10 GT, ami gyakorlatilag az előd 8 GB-nyi RAM-mal elérhető változata
  • a specifikációk és a külső jegyek ennek megfelelően változatlanok és valószínűleg ugyanúgy három színben lesz beszerezhető, mint a Honor 10-es
  • a nemzetközi elérhetőségről és az árazásról még nem esett szó
 

Szembeszáll a OnePlus-szal a Huawei

A Huawei lerántotta a leplet következő zászlóshajójáról, ami a cég történetében először 8 GB-nyi RAM-mal a fedélzetén kerül forgalomba. A Honor 10 GT a nemzetközileg májusban debütált Honor 10-et váltja, ami 4 és 6 GB-os opciókban volt elérhető. A most megjelent modell tulajdonképpen egy kis plusz memóriával megerősített standard kiadás, hiszen a specifikációk a RAM mennyiségét leszámítva változatlanok maradnak.

A kijelző tehát ugyanúgy egy 5,8 inch átmérőjű, közel a teljes előlapot elfoglaló, Full HD (azaz 2280 x 1080 pixeles) felbontású LCD panel. Szintén érintetlen maradt az óriási felbontású, 24 megapixeles előlapi kamera, amivel a cég ígérete szerint tökéletesen éles szelfiket készíthetünk. A hátlapon egy 16 és egy 24 megapixeles lencséből álló rendszer található.

Letsplay
Letsplay

Ismerős kívül-belül

A vázban továbbra is a gyártó saját fejlesztésű Kirin 970-es processzora dolgozik egy 3400 mAh-s kapacitású akkumulátor társaságában. Utóbbi egyébként az 50%-os töltöttséget mindössze 25 perc alatt éri el, amit a speciális gyorstöltési technológia garantál. Egyeznek az elérhető borítások is, vagyis a Honor 10 GT-t három színben szerezhetjük be (átmenetes lilában, feketében és kékesszürkében).

A készülék Kínában július 24-én debütál majd, ám a nemzetközi elérhetőség dátuma és a hivatalos árazás nem került bejelentésre. Árcédula terén nagyjából 2599 jüanra számíthatunk, ami átszámítva körülbelül 108 ezer forintnak felel meg. Ennél persze itthon egy kevéssel magasabb összeg várható a behozatali költségek miatt.

Letsplay
 
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás