Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Hangvezérléses távirányítóval jön a Tesla UHD okostévéje

Letsplay

Bemutatkozik az UHD felbontású Tesla 43S901SUS, ami beépített hangrendszert és Wi-Fi-t, illetve hangvezérléses távirányítót kapott.

  • megérkezett a Tesla 43S901SUS, amely hangvezérléses távirányítójával kényelmesen használható
  • a modellen az Android TV rendszer segítségével számtalan applikációt használhatunk és akár mobilunk képét is kivetíthetjük rá a Chromecaston keresztül
  • a beépített Wi-Fi-vel és hangrendszerrel felszerelt eszköz 43 hüvelykes UHD (4K) LED panellel biztosít utánozhatatlan moziélményt
 

Teljes irányítás egyetlen szóval

Teljesen mindegy, hogy éppen milyen filmet szeretnénk megnézni vagy milyen honlapot kívánunk megnyitni – csak ki kell mondanunk. Szó szerint. A Tesla 43S901SUS ugyanis hangvezérléses távirányítóval rendelkezik, amelynek mikrofonja gyorsan felváltja a hosszas gépelést. Ha keresnénk vagy elindítanánk egy appot, még csak meg sem kell keressük a távirányítót.

A modell 2,5 GB RAM-mal és 16 GB rendszermemóriával lett felszerelve, ami elengedhetetlen a gördülékeny felhasználói élményhez. A fedélzeten a Google által fejlesztett Android TV platform dolgozik, ami lehetővé teszi számtalan applikáció használatát a Play Store-on (Play Áruházon) keresztül. Így a televíziót pontosan úgy használhatjuk, mint egy óriási kijelzővel felszerelt tabletet vagy telefont. 

Letsplay
Letsplay

Maximális minőség kép és hang terén is

Ha pedig a képernyőnél tartunk, a 43 hüvelyk (109 cm) átmérőjű LED panel UHD (azaz 3840 x 2160 pixeles) felbontást garantál. A hihetetlenül éles, részletgazdag és élethű kép megjelenítéséhez persze a 300 cd/négyzetméteres fényerő és a 240 Hz-es frissítési gyakoriság is nagyban hozzájárul. Ráadásul a hangzás sem kötött külső hangszórókhoz, hiszen a televízió integrált hangrendszerrel is rendelkezik, melynek teljesítménye 20 W.

A hangszórók technológiáját a Skyworth, a Dolby Lab és a DTS együttesen fejlesztette ki, ami tökéletes moziminőségű és egyben kristálytiszta hangzást nyújt. Ha ez nem lenne elég, a Chromecastnak és a beépített Wi-Fi modulnak hála a tévére vezeték nélkül közvetíthető a csatlakoztatott telefon vagy tablet képe, miközben utóbbi párhuzamosan tovább használható.

Letsplay

Keresd a Tesla 43S901SUS modelleket kedvezményes áron webáruházunkban vagy szaküzleteinkben!

 
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás