Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Nem jön idén a törhetetlen kijelzős Moto Z3

Letsplay

Hivatalos: a nemrég bemutatott Motorola Moto Z3 nem kapja meg ebben az évben a törhetetlen kijelzővel felszerelt változatát.

  • a Motorola bejelentette, hogy idén nem dobja piacra a Moto Z3 Force kiadását
  • ez a verzió törhetetlen kijelzővel és megerősített vázzal lenne ellátva, ám valószínűleg csak jövő év elején találkozhatunk vele
  • ez azonban nem lett megerősítve, így a széria sorsa még kérdéses maradhat
 

Marad a hagyományos AMOLED panel

A Motorola nemrég rántotta le a leplet az új Moto Z3-as készülékéről, ami egy szempontból szakít a hagyományokkal: a modellből nem érkezik meg a törhetetlen kijelzővel ellátott változat. Az eddigi Z-telefonok ugyanis rendre megkapták a Force utótaggal fémjelzett kiadásaikat, melyek a gyártó által fejlesztett, teljesen törés- és repedésálló képernyővel kerültek forgalomba.

A Z3 nélkülözni fogja ezt a verziót, legalábbis 2018-ban. A cég hivatalosan megerősítette egy Twitter-bejegyzésben, hogy idén nem jelenik meg a Z3 Force. Ennek oka minden bizonnyal az lehet, hogy a törésálló széria utáni kereslet jócskán elmarad a főmodellekhez képest.

Letsplay
Letsplay

Fél év csúszás várható – cserébe erősebb vázat kaphatunk

Emellett az sem utolsó faktor, hogy így már három, hasonlóan elnevezett eszköz lenne a piacon, ami nem szerencsés fogyasztói szempontból. Akárhogyan is, ez még nem jelenti a Force-kiadások végét, csupán a csúszását. Ezentúl az is valószínű lehet, hogy a törésálló kijelzős darabok fél évvel az eredeti eszköz után lesznek bemutatva.

Az aktív életvitelűek és zord körülmények között dolgozók körében népszerű Force-telefonok következő tagja emiatt januárban vagy februárban kerülhet a boltok polcaira. A késésért cserébe ellenben újabb alumínium ötvözet kaphatunk, ami még kevésbé lesz hajlamos a sérülésre vagy a hajlásra nyomás alatt.

Letsplay
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás