Tech Tech Hírek Tech Újdonság

Videón a Samsung Galaxy Note 9

Letsplay

Idejekorán felkerült az internetre a Samsung Galaxy Note 9 bemutató videója, amely alapján a mobil 512 GB-nyi tárhelyet kaphat.

  • megtekinthető egy valószínűleg véletlenül élesített kedvcsináló videó a Samsung Galaxy Note 9-hez
  • a képek tanúsága szerint az eszköz 512 GB-os tárhelyet és nagyobb akkumulátort kaphat
  • más konkrétum nem derül ki a képsorokból, így a hivatalos adatokra még várnunk kell augusztus 9-ig
 

Többé nem álom az 1 TB-os tárhely

Bár a Samsung nem erősítette meg hivatalosan, de minden jel arra utal, hogy valahogyan idő előtt felkerült az internetre a gyártó következő zászlóshajójának rövid bemutató anyaga. A Sammobile csapata által felfedezett, mindössze félperces videó azonban számtalan dolgot megválaszol a Galaxy Note 9-cel kapcsolatban.

Fontos kiemelni, hogy ez még nem a hivatalos leleplezés, így később a mobil specifikációi megváltozhatnak. Ettől függetlenül mindenképpen érdemes számításba venni az egyetlen felbukkanó számadatot: az 1 TB-os tárhelyet. A képsorokon egy 512 GB-os microSD kártya csúszik a készülékbe, míg a “1 terabyte ready” felirat olvasható, vagyis a Note 9 512 GB-os belső tárhelyet kaphat, ami 512 GB-ig lesz bővíthető.

Letsplay
Letsplay

Okosabb ceruzával és nagyobb akkumulátorral

A rövid kedvcsináló emellett utal a megújult, Bluetooth-technológiával felszerelt S Pen érintőceruzára, valamint a megnövelt kapacitású akkumulátorra is. Utóbbiról nagyon keveset tudni – a legtöbb tipp szerint egy 4000 mAh körüli modulra számíthatunk, ami jócskán elnyújtott üzemidőt garantálna a tavalyi Note 8-hoz képest.

Sajnos más információ nem derült ki az augusztus 9-én várható telefonnal kapcsolatban, így csak a spekulációkra hagyatkozhatunk. Az eszköz egy Exynos 9810-es processzorral és 6 GB-nyi RAM-mal kerülhet forgalomba, eredeti ára pedig 1000 euró (vagyis hozzávetőleg nagyjából 320 ezer forint) körül alakulhat.

Letsplay
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás