Divat Életmód

A varrás sosem volt még ennyire kényelmes

Letsplay

Megérkeztek a ConCorde varrógépei, melyek kétfokozatú sebességgel, beépített lámpával és ujjvarráshoz kialakított készülékházzal teszik kényelmessé a varrást.

  • már kaphatók a ConCorde varrógépei, melyek kétfokozatú sebességgel és számtalan varrási mintával kényelmessé és gyorssá teszik a varrást
  • a gépek beépített lámpával és tartozék tárolóval is rendelkeznek, így megkönnyítve a kiegészítő elemek tárolását
  • az SM-1200-as 17 990 forintos, az SM-1600-as pedig 20 390 forintos áron válnak elérhetővé
 

Kényelem és funkcionalitás találkozásánál

A varrás folyamata szempontjából korántsem mindegy, hogy milyen eszközt választunk ujjunk mellé. A funkcionalitás és a minőség egyaránt fontos tényezők – ezt pedig a ConCorde is szem előtt tartotta SM-1200-as és az SM-1600-as varrógépek megtervezésekor. Éppen ezért e modellek nem csak gyorsabbá, de kényelmesebbé is teszik a varrást.

A gépek kétfokozatú sebességgel rendelkeznek, így minden helyzethez megtaláljuk az ideális tempót. Ráadásul a négy lépéses gomblyuk varrás is gyerekjáték, köszönhetően a speciálisan ujjvarráshoz kialakított készülékháznak. Utóbbi ráadásul egy beépített lámpával is rendelkezik, vagyis nem kell többet a megfelelő látási viszonyok miatt aggódnunk.

Letsplay
Letsplay

 

Számtalan kiegészítővel, elérhető áron

A gyártó az olyan extrákat sem felejtette el, mint a cérnavágó vagy a beépített tartozék tároló. Ha pedig a tartozékoknál tartunk, azok között is bőven válogathatunk: a pedál mellett egy tűbefűzőt, két felső cérnaorsót és két fém orsót is találunk a dobozban. A varrás pedig természetesen mindegyik verzió esetében kapcsolóval és pedállal egyaránt indítható.

Az SM-1200-as gép 12 féle, míg az SM-1600-as 16 féle választható mintát kínál. Utóbbi egyébként két színben is megrendelhető; fehér-kékben és fehér-rózsaszínben is hozzájuthatunk. Az SM-1200 17 990 forintos, míg az SM-1600-asok 20 390 forintos áron rendelhetők meg webáruházunkból kedvezményes áron.

Letsplay
Hogy tetszik a cikk?

Szólj hozzá!

hozzászólás