Rólunk/Impresszum

LET’S PLAY – JÁTSSZ!

Játssz el a gondolattal, hogy a mai fiatalok már nem csak a labdát akarják rúgni a grundon (sőt már azt sem tudják, mi az a grund) hanem online játékokat keresnek. Játék közben olyan teljesítményeket akarnak elérni, amelyet csak a virtuális valóságban tudnak. Megveszik a technikai újdonságok bármelyikét, hogy elérjék rejtett vágyaikat… hogy a játék igazán élvezetessé váljon. A számítástechnikát hívják segítségül akkor is, ha a legjobb ellenfeleket szeretnék legyőzni a világ bármely pontján. Mert egy nyelvet beszélnek: a játék nyelvét. A szíved mélyén még TE is játékos vagy. Játssz el a gondolattal, hogy ez már nem is játék…hanem a jelen amiben élsz! Elfogadod? Akkor játssz – let’s play!

Szerkesztőségünk azzal a nem titkolt szándékkal hozta létre ezt a hírportált, hogy a játékra éhes olvasót kicsit bevezesse a lehetőségek sűrűjébe, ahol az újdonságok és tesztek segítségével utat mutathat a helyes használathoz. Mindezt olvasmányos cikkek segítségével. Bízunk benne, hogy az oldalunk élvezetes időtöltést és kellő segítséget nyújt az újdonságokat befogadni vágyó, játékos lelkületű érdeklődőknek. Mi hinni akarjuk, hogy “Játék az élet”!

 JÁTÉK – SPORT – ÉLETMÓD

 


IMPRESSZUM

(alapító főszerkesztő: Horváth József)


 

Főszerkesztő:

Horváth József (Totos)

info kukac letsplay.hu

 

Szerkesztő munkatársak:

Pleszinger Katalin / EGÉSZSÉG

Németh Ádám / TECH, ÉLETMÓD, JÁTÉK

Hargrey / TECH, ÉLETMÓD, JÁTÉK

Horváth Olivér / TECH, ÉLETMÓD, JÁTÉK, FILM

Ron Klein / TENISZ

Atlas / JÁTÉK, TECH

 


Copyright

A letsplay.hu weboldalon található szöveges és képi anyagok (beleértve a videót is) másodlagos közlése kizárólag a főszerkesztő írásbeli engedélyét követően – változatlan formátumban- lehetséges! A részleges tartalom átemeléséhez is szükséges az írásbeli engedély, amely az info kukac letsplay.hu címen kérhető.

Igyekszünk naprakész tartalmakat közzé tenni, melyek hitelesek és relevánsak. A cikkekhez tartozó szövegi és képi megjelenések forrását – ellenőrzést követően- közöljük, de felelősséget nem vállalunk azok felhasználásából eredő következményekért!

MTI hírfelhasználó
MTI hírfelhasználó

Kellemes böngészést és játékos időtöltést kívánunk!

 

copyright©2016 Let’s Play.hu  minden jog fenntartva